-
خب من هم منظورم همين بود.
مثلا در گوشي 8800 Arte كه از همين نوع نمايشگر استفاده كردن ولي به خاطر همون لايه ضد انعكاس كه شما ميگين ، همه چيزو خراب كردن و اين صفحش شده جز نقاط ضعف گوشي كه زير نور آفتاب خونا نيست. يا مثلا 7900 Prism هم همينطور.
ميگم از كجا معلوم كه اين هم مثل اونا نباشه؟
-
تو بین گوشی های جدید نوکیا ( منظورم 2 سال اخیره ) واقعا اکثر گوشیاش زیر نور خورشید خوانایی خوبی دارن... الان حتی همین 3110 کلاسیک که من دارم که 120-130 دلار بیشتر قیمتش نیست به خوبی زیر نور عکس العمل نشون میده ( فقط رنگاش یه کم مات میشه ) ولی متنها به خوبی خوانا هستن... 5700 هم که پارسال داشتم همینجوری بود... !
کلا میشه گفت احتمالش صفره نوکیا بیاد از تکنولوژی گرون اولد تو ال سی دیاش استفاده کنه و به عکس العمل ال سی دی زیر نور خورشید توجه نکنه ( به هر حال یه کاربر زمانهای زیادی رو لازمه زیر نور خورشید از گوشیش استفاده کنه...)
تو عکسایی که از ال سی دی N95 و N85 دیدم واقعا اختلاف قابل توجهی وجود داشت و خوب به هر حال نشون میده اولد میتونه جایگزین مناسبی واسه صفحات Tft باشه...!
-
درسته. يعني نبايد يك درصد هم احتمال داد. ولي نوكيا تو 8800 Arte ( كه جز گرونترينها هم هست ) يا چند تا گوشي نسبتا جديد ديگه هم همين كار رو كرده.