ووووووووووووووووااااااااا اااااايييييييييييي......
چه كردي ......
من ديوونه شدم كه..........ايول ا...
مسابقه هم نيست بريم استعفا بديم : دي
خيلي حال كردم...مرسي...خسته هم نباشي
Printable View
ووووووووووووووووااااااااا اااااايييييييييييي......
چه كردي ......
من ديوونه شدم كه..........ايول ا...
مسابقه هم نيست بريم استعفا بديم : دي
خيلي حال كردم...مرسي...خسته هم نباشي
عجب هندونه ی گنده ای ..... !!! :دی مرسی حسام جون لطف کردی.
ببخشيد دوتا شد
حاجي...فقط ديواراش چرا براق ميزنه؟...بعدشم...آينه هاش به كناره هاي ديوار چسبيدن؟ يعني هيچ جاي خالي كناراش نداره....
(ميگن دوست خوب اونه كه اشكال آدمو بگه) :10:
(چه پررو ام من) :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی میگی!!
ای ول خیلی طبیعی شده
نمیدونم چرا وقتی نگاهش میکنم همش فکر میکنم عکسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عالی شده رندر...فقط وزنه ها بازتاب نباید داشته باشنا!! دارن؟؟؟ من یادمه وزنه ها همیشه یه براقیت نرمی داشتن....
کلا کارت در حد تیم ملی برزیل شده....
از همه دوستان که اشکاله کار رو گفتن و تعریف و تمجید کردن سپاسگذارم.
آفرین عادل جون کارت مثل همیشه بدون عیب ....
ممنونم عزیز. خیلی لطف کردی.
عادل جون من هرچی به خودم فشار میارم بگم خوب شده نمیتونم آخه نسبت به بقیه ی کارات خیلی ضعیف کار کردیمنو ببخش به خاطر این رک گویی میدونم که جنبشو داری واسه همین اینطوری گفتم. و اینکه من بگم خوب شده فایده ی چندانی واسه تو نداره آخه اینکه خوب شده رو خیلی ها بهت میگن.اشکالات کار:1.اولا که این دمبل ها و ... الکی روی زمین گذاشته شده.خیلی مصنوعی شده انگار مثلا یه نفر از عمد اینا رو چیده رو زمین.2.در مورد کف زمین به گمونم از تکسچر استفاده نکردی چند تا باکس هست که کنار هم گذاشتی .این کار خوبیه ولی شما باید ارتفاع باکس ها رو کم کنی و یه پلن بزاری زیرش حداقل.اینطوری که الان هست بین هر دوتا کاشی یه دره 1000 متری بوجود اومده :دی.3.در مورد تکسچر وسایل ورزشی.ببین واقعا بزرگترین چیزو فراموش کردی..... یعنی اگه رو دمبل ها نوشته باشه کارت دو برابر خوب میشه.4.در مورد سقف.خودت ببین.5.در مورد آینه ها.آینه ها انگار از جنس شیشه نیستن.اگه دقت کرده باشی آینه ی واقعی یه انعکاس سطحی داره....همینا بودن.ولی در ضمن قسمت سمت چپ خیلی عالی شده همونجایی که یه قفسه مانند گذاشتی واسه دمبل ها چسز زیادی معلوم نیست ولی خیلی توپ شده.منتظر کارای خوبت هستم.پایه هستی صورت آدم بسازیم؟؟!!اگه پایه هستی پ خ بده یه بلوپرینت توپ دارم میخوام بسازم.اصلا شایدم با بروبچز گروهی ساختیم.اوه اوه اوه چقدر فک زدم برم تا ملت بدو بیراه نگفتن :دی