من با همش کار کردم و مامبو رو بیشنهاد میکنم...سرعت بیشتر...بشتیبانی بیشتر...کار باهاش راحته...زیبایی..و....
امری داشتید در خدمتم
Printable View
من با همش کار کردم و مامبو رو بیشنهاد میکنم...سرعت بیشتر...بشتیبانی بیشتر...کار باهاش راحته...زیبایی..و....
امری داشتید در خدمتم
من که از جوملا خوشم نیومد یه جورایی مسخره است البته ببخشیدا که رک گفتم
میشه در مورد مامبو آموزشی ...چیزیه اگه وجود داره بگی یا در اختیار من قرار بدی ؟؟
اگه سایتشم بدی ممنون میشم
نقل قول:کد:www.mambolearn.com
دوست من مامبو بهترينه ساپورت خوبي هم داره
در ضمن نسخه 4.6.2 اون هم با امكانات زيادي منتشر شده
:8:
siafu عزیز سیستمهای مدیریت محتوا، دو نوع هستند:
1- مدیریت و ساخت وبسایت: سیستمهایی که توسط آنها میتوانید سایتی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست کنید. انواع این سیستمها: PHP-Nuke, Wordpress, MovableType, Joomla
2- مدیریت و ساخت انجمن: سیستمهایی برای ایجاد تالارهای گفتگویی مثل همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ مانند: MyBB, phpBB, SMF, IPB, VBulletin
درمورد هریک از این سیستمها، میتوانید نام آنرا در گوگل وارد کرده و لینک دانلود آنرا پیدا کنید.
قربان شما، بابک. :cool:
سلامنقل قول:
یعنی نمی تونیم که بوسیله امکانات دیگه مامبو فروم بسازیم ؟؟؟!!!!
راستی اگه با یکی از این سیستم ها کار کنیم بعدا بخوایم عوض کنیم به مشکل بر می خوریم یا نه ؟؟!!!:20:
مامبو سیستم مدیریت محتوا هست ولی باهاش نمیشه فورم ساخت. برای ساخت فورم میتونی کنارش مثلا phpbb هم نصب کنی و اینها رو به هم ربط بدی.
اگر از یه سیستم مدیریت محتوا استفاده کنی به این راحتی ها نمیشه رفت از یه سیستم دیگه استفاده کرد. شما یه دیتایبس خواهی داشت که با مامبو کار میکنه. نمیتونی این دیتابیس رو مثلا تو نیوک قرار بدی. باید دیتابیست رو تبدیل کنی که مبدل دیتابیس هم نیست یا اگر باشه خیلی کمه. مگر اینکه خودت برنامه نویس باشی و دیتابیست رو تبدیل کنی
تاپيك تو قبر باز در آوردين من يه بار اين كارو كردم داشتم اخراج مي شدم از سايت ! براي مقايه سيستم هاي مديريت محتوا به لينك زير يه سر بزنيد . قشنگ هر سيستمي رو بخوايد مي تونيد با يه سيستم ديگه مقايسه كنيد ...
کد:http://www.cmsmatrix.org/
يعني اين همه سيستم داريمنقل قول:
ماشاله
توي سايت زير هم مي توانيد
دموي كاربري و مديريت انواع سيستم را ببينيد
موفق باشيدکد:http://www.opensourcecms.com/
محسن