-
در مورد مدیا پلیر که گزینه خیلی هست یک سرچ بکنی تازه متوجه میشی
سه تا پلیر معروف و خوش دست همه فن حریف داریم 1- kaffeine 2- Mplayer 3- amarok
اول میریم سراغ Kaffeine
یک پلیر قوی و عالی که براساس کتابخانه xine توسعه داده میشه که از ogg تا --- ساپورت میکنه
شما برای نصب اول باید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب کنید
بعدش شما باید
نصب کنید
مورد بعدی Mplayer که فکر نکنم چیزی کم بیاره از
بگیر
و آخری یک گرگ زوزه کش هست و پر از امکانات از
بگیر توی لینکی که دادم همه RPM مخصوص زوزه ۱۰ بغیر از amarok-debuginfo بگیر و دانلود کن
پیشنهاد من شما که dsl داری هر سه تا بگیر امتحان کن
موفق باشی
-
m a j r i x جان مرسی از معرفیت نزدیک به دو ماه دنبال یه نرم افزار درست حسابی میگشتم که امروز اتفاقی اینو دیدم و باید بگم که نزدیک به 20 بار نرم افزار های مختلف رو اینستال کردم و هیچ کدوم به درد نخورد تا این که از بالاخره به یکی از اینها یی که شما معرفی کردی کار کرد
مرسی
-
سلام
از بابت معرفی برنامه قابل شما رو نداشت
ولی این از بی معرفتی که آدم به انجمن لینوکس بعد از ۲ ماه تازه سر بزنه
موفق باشی
-
دو عزیز من من هم فکر می کردم که شما هم چین فکری بکنید اما تو این دو ماه امتحاناتم شروع شده بود و نمیتونستم زیاد بام رو نت از طرفی تو لینوکس هم خیلی مبتدی هستم و حتی نصب برنامه رو هم به خوبی بلد نیصتم و تو این دو ماه هم اصلا نمیتونستم از لینوکس استفاده کنم چون برای اینرنت مجبور بودم که از ویندوز استفاده کنم حا لا که امتحا ناتم تموم شده دوباره لینوکس رو نصب کردم و خورده هم در موردش بیشتر میدونم و میتونم باهاش بایم رونت و برنامه هایی که لازم داشتم رو هم تونستم ا کمک شما بدست بیارم و نصب کنم
در کل حرف ما این بود که بی معرفت نیستیم و به خاطر اینکه مبتدی هستم نمیتونم زیاد در مورد لینوکس تو انجمن مفید باشم و در این دو ماه به اینجا سر میزدم و مطالب رو میخوندم اما جون خودم جیزی نمی دونستم مطلبی نداشتم شرمندهولی درانجمن های دیگه هر کاری میتونستم انجام دادم
شما هم موفق باشید
-
سینا جان واقعا شرمنده یک موقع سوتفاهم نشه همه اینها بخاطر دوست داشتنه
من نمیدونم چرا باید خودمون دست کم بگیریم هی بگیم چیزی نمی دونم مبتدیم . . .
اینو بدون همه دنبال مطالب جدید هستیم پس تا سوال نباشه جوابی هم نیست
امیدوارم روزی برسه که آنقدر حرفه ای شده باشی که ویندوز فرمت کنی و لینوکس جوابگویی نیازهات باشه
-
m a j r i x جان حرفات خیلی روحه بخشه مرسی ;)