جناب ایشالا گوشی رو که گرفتی یک سر به اینجا بزن حتما و نظرت رو بهمون بگو درباره 6555 ...
استفاده میکنیم .....
موفق باشید
Printable View
جناب ایشالا گوشی رو که گرفتی یک سر به اینجا بزن حتما و نظرت رو بهمون بگو درباره 6555 ...
استفاده میکنیم .....
موفق باشید
من این گوشی باسه خواهرم گرفتم به نظر من که با این پول میشه خیلی گوشی های بهتر گرفت !
بعدم من با گارانتی اتصالات گرفتم 240 نمیدنم بچه از کجا گرفتن 170:18:
این گوشی فعلا جدید دوربینش خیلی ضعیفه 1.3 فلشم نداره سیمبین نیست . جاوا است
بطری اش خیلی زود خالی میشه و صداش انچنان بالا نیست بعدم کابلش که من جایی گیر نیوردم و با فارسی سازگاری محدودی داره از من که میشنوین که گرفتم این گوش گزینه خوبی نسبت به قیمتش نیست
ممنون از راهنمایتون بیشتر روی این گوشی فکر میکنم .نقل قول:
قیمت این گوشی الان 170 تا 175 هست ....نقل قول:
نسبت به قیمت میرزه شما امکانات رو نگاه کن ! صفحه 16 ملیلیون رنگ 320*240 ..... طراحی زیبا صدای قابل قبول .....
راستی نگفتی کیفیت موزیکش چطوره خوبه ؟نقل قول:
هدفون هم گرفتی یا نه ؟
سلام
حقیر خیلی وقته رو این گوشی دارم فکر میکنم
6555 طراحی واقعا قشنگی داره ولی به نظرم سلیقه ایه
شما با 140-150 میتونی یه K550 بگیری که دوربین 2 داره و بسته به سلیقه ت ممکنه از 6555 شیکتر به نظرت بیاد
به شخصه قیمت فعلی 6555 رو خیلی بالا میدونم ،اگه حدود 150 برسه به نظرم ارزششو داره،ولی قیمت فعلی زیاده .
ویرایش شد .پست تکراری
من احتمالا این ماه از این 6555 مگیرم. نظر شما چیه.نقل قول:
اون 550 رو هم دیدم هم دوربینش بالاتر هم رادیو داره هم هدفون و مموری ولی lcd ش 265 هزار ولی 6555 1 میلیونه
من میخوام فقط شما بگی کیفیت موزیکش6555 با هدفون چطوریه ؟ صدای زنگش تو میحیط شلوغ چطور؟
معایب و محاسنشو میگی در ضمن شما چند خریدی ؟
راستی برای اجرای برنامه جاوا مشکلی نداری ؟ مثلا محدودیت حجمی ؟ چه جوری توش برنامه نصب میکنی ؟
:46:
ممنون
سلام
از دوستان اگه كسي تجربه استفاده از اين گوشي رو داره، لطفاً ما رو هم
راهنمايي بفرمايند:10: بالاخص در مورد صداي مكالمه كه آيا به اندازه كافي
بلند هست يا خير؟ در مورد صداي زنگ؟ و كلاً استفاده از گوشي در محيط هاي
شلوغ؟ بعد عمر باتري با يك استفاده مثلاً روزي 15-20 دقيقه ؟ و كلاً معايب گوشي
از نظرشون؟
ممنون ميشم از كمكتون:11:
والا تو ریویوی که من خوندم نوشته بود با گوش کردن موزیک روزی 2-3 ساعت و 20 دیقه مکالمه 3 روز کار میکنه .صدای زنگش هم معمولیه ممکنه تو جاهای شلوغ ممکنه شنیده نشه. صدای مکالمه نسبتا قوی هستش.