-
خیلی ممنونم از کمک شما ولی من از خمیر سیلیکون هیچ اطلاعاتی ندارم که کجا باید بزنم و اصلا کاربردش چیه.
در ضمن فنی که خودش باهاش بود رو وقتی روش گذاشتم زیر فن یه پودر توسی به صورت سه خطی وجود داشت که وقتی گذاشتم روی سی پی یو روی سی پی یو پخش شد درضمن فن یه خورده کوچیک تر از فن 6550 بود و قطعا باید ضعیفتر از فن 6550 باشه.
اگر تونستم یه فن توپ می خرم و می زارم روش به نظر شما چه فنی بخرم که خوب باشه؟
اتاق من هم خنک هست و کولر هم 24 ساعته روشنه.روی کیسم دو تا فن گذاشتم که یکیش هوا رو از داخل کیس میده بیرون و اون یکی هم هوا رو از بیرون میده تو به نظر شما فن دومی رو برعکس کنم بهتره؟
دمای اتاق هم بین 28 تا 30 درجه هست.
-
به نظر میرسه در دمای 28 تا 30 درجه اتاق دمای سی پی یوی شما خوبه .
ببین دوست عزیز فن اورجینال سی پی یو هر چه قدر هم که ضعیف باشه نسبت به فن سی پی یوهای دیگه اما چیزیه که به صورت اورجینال روشه و قطعا با اون سی پی یو جواب میده .
اگه شما قصد داری برای فن پول خرج کنی ، باید یه فن آبی یا فنهای حرفه ای بگیری مثل فنهای Asus یا گیگا بایت یا ...
ولی به نظر من این کار رو نکن . بهتر اینه که همونطور که گفتم روی کیست در کنار سی پی یو یه فن بذاری که هوا رو به بیرون بده .
من این کار رو زمانی که یه سی پی یوی 3.2 داشتم که 90 نانومتری بود و دماش بسیار بالا انجام دادم و تونستم دمای اون را تا 5 درجه کاهش بدم .
در مورد خمیر سیلیکون هم اون خمیری که طوسی رنگ بود همونه .شما می تونی این خمیر رو از بازار تهیه کنی (مغازه هایی که لوازم جانبی کامپیوتر دارند) و هر چند مدت مثلا چند بار که فن رو باز کردی و بستی به قطر یک می لیمتر روی سی پی یو بمالی و بعد فن رو سوار کنی . قطعا تاثیر داره و دما رو تا چند ردجه پایین میاره .
موفق باشی