نقل قول:نميخواد فكر كني دوست من، الانشم خز شده...البته اينم بگم همه گوشي هاي خوب خز ميشن...نقل قول:
من صرفا" به خاطر دوربينش ميگم 810 بگير...
Printable View
نقل قول:نميخواد فكر كني دوست من، الانشم خز شده...البته اينم بگم همه گوشي هاي خوب خز ميشن...نقل قول:
من صرفا" به خاطر دوربينش ميگم 810 بگير...
کا800 از همه خزتره و بعدش کا810 و کا770 هم زیاد خز نیست، ولی توی انتخابای شما کا810 از دوتای دیگه بهرته.
نقل قول:دقیقانقل قول:
اگه واست مهم نیست بخرش
770 با قیمتی که الان پیدا کرده بهترین گزینه هست . بعد از اون کا 810 تو صیه میشه .
این جوری که از من فهمیدن 810 و 770 هر دو احتمال خز شدنش زیاده.
ولی اکثرا پیشنهادشون 810 هست.
دمتون گرم.
راستی 810 رو می شه منوهاشو با پچ و از این جور چیزا عوض کرد ؟
اگه درایور صدا رو عوض کنیم واسه گوشی ضرری نداره؟
بله، میتونی منوهاشو عوض کنی.نقل قول:
صداش هم میتونی هک کنی تا بلند شه، اما کیفیتش میاد پایین (کلاً من پیشنهاد میکنم این کارو نکنی)
من هم روي همين 3 تا شك داشتم!
دوربين همه شون كه 3.2 هست!
فلاش k800 از همه قويتره!
پس گفتم اين اختلاف قيمت براي تقريباً چيزهاي بي ارزشي هست! و فقط مدل رو عوض كردن + يه سري موارد كوچيك!
كه ارزش نداره اين همه اختلاف قيمت داشته باشه!
رفتم به قيمت 175 تومن يه k800 گرفتم! الان هم ازش راضيم!
کا800 و کا810 از نظر سخت افزاری هیچ تفاوتی ندارن (غیر از چیزایی که توی پستای قبلی گفتم) فقط کا810 سیستمش آپدیت شده و یه سری امکانات بهش اضافه شده که اگه فریمور کا800 رو آپدیت کنی همون میشه. ولی به دلیل چیزایی که صفحه قبل گفتم من باشم کا810 میگیرم.نقل قول:
نقل قول:
این جوری که از من فهمیدن 810 و 770 هر دو احتمال خز شدنش زیاده.
ولی اکثرا پیشنهادشون 810 هست.
دمتون گرم.
راستی 810 رو می شه منوهاشو با پچ و از این جور چیزا عوض کرد ؟
اگه درایور صدا رو عوض کنیم واسه گوشی ضرری نداره؟
یه چیزی من اضافه کنم اونم اینه که فکر عوض کردن منو *افزایش *صدا *دوربین و... از سرت بیرون کننقل قول:
بله، میتونی منوهاشو عوض کنی.
صداش هم میتونی هک کنی تا بلند شه، اما کیفیتش میاد پایین (کلاً من پیشنهاد میکنم این کارو نکنی)
چون الان تمام cid ها شده 53 و عمرا هک بشه فقط اگه k770 بگیری میتونی با تم منو رو عوض کنید
فکر کنم جوی استیک 810 بعد یه مدت مشکل پیدا می کنه؟