چرا کارت گرافیکم توسط ویندوز شناسائی نمیشه
سلام من امروز فهمیدم کارت گرافیکم شناسائی نمیشه چون من تا حالا برای نصب دوباره درایور میرفتم توی add remove program
اما الان که رفتم توی Device Manager دیدم اصلا کارت گرافیکم توسط ویندوز شناسائی نشده ! که بخواد driver روش نصب بشه! تا اونجا که یادمه کارت گرافیکم یه اسم و آیکون شبیه "آداپتور" و .. داشت اما حالا اصلا وجود نداره ! :18:هر چی هم گزینه scan for hardware change رو میزنم کارت گرافیکم نمیاد تو لیست ، حتی کارت گرافیک رو در آوردم و دوباره زدم جا اما بازم به لیست اضاف نشد از توی control panel--add hardware هم رفتم اما باز هم چیزی شناسائی نشد؟! حالا چطور کارت گرافیک رو به سیستم بشناسونم؟:41:
حالا کارت گرافیک شناخته شده اما درایورش نصب نمیشه!!
نقل قول:
مراحل زير را دنبال كنيد.
Control Panel >> Add Hardware >> Yes, I have already connected the hardware >>Add a new hardware device >>Install the hardware that I manually select from a list (Advanced)
>> Display adapters>> Have Disk
بعد فايل مربوطه را پيدا كرده و نصب كنيد اگر نشد.
بعد از مرحله انتخاب Display adapters از زير منوي Manufacturer محصول خود را انتخاب و از زير منوي Model مدل را انتخاب كنيد و مراحل را تا پايان ادامه دهيد. اگه نصب خطا داد ايرادي نداره.
سپس به Divice manager رفته و درايور را آپ ديت كنيد
سلام واقعا لطف کردی مشکل اساسی با راهنمائی فوق العاده تون حذف شد، اما حالا که کارت گرافیک به لیست divice manager اضاف شده کنارش یه علامت زرد وجود داره یعنی نصب نیست:18: ، اومدم CD درایور رو توی دستگاه گذاشتم باحالت autoplay بالا اومد ودرایور مخصوص ویندوز xp رو نصب کردم اما بازم بعد از ریستارت علامت زرد عدم نصب همچنان وجود داشت ! اومدم و در divice manager روی کارت گرافیک رایت کلیک و update driver رو زدم اما در انتهای عملیات با این پیغام مواجه میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومدم در همون قسمت Troubleshooter رو زدم اما این پیغام رو میده (ضمنا هر دفعه موقع باز شدن divice manager هم این پیغام میاد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چکار کنم تا درایور کارت گرافیکی که به سختی پیدا شده نصب بشه؟!:11: