به نظر من عمران برو که اگه بخوای درست کار کنی درآمدش سقف نداره تو ایران.هر چند اگه رتبت به صنایع شریف میخوره برو صنایع چون هم گلابیه هم بازار کارش عالیه
Printable View
به نظر من عمران برو که اگه بخوای درست کار کنی درآمدش سقف نداره تو ایران.هر چند اگه رتبت به صنایع شریف میخوره برو صنایع چون هم گلابیه هم بازار کارش عالیه
اگه بازار کار واست مهمه، مکانیک اوله و بین دو رشته دیگه ای که گفتی صنایع و بعد از اون عمران.
اما یادت باشه دانشگاه هم توی استخدام خیلی شرطه. مثلاً تو هر رشته ای از دانشگاه شریف بری (مثلاً متالوژی که زیاد تعریفی نداره) و بتونی تا آخر تحصیلت رو اونجا ادامه بدی خیالت از بازار کار راحته، چون اسم شریف یه ضامن خیلی قوی برات میمونه. (میتونی از چند تا کمپانی دولتی و حتی خصوصی بپرسی تا به حرفم برسی) دانشگاه تهران و امیرکبیر و بهشتی هم همین وضعیت رو دارن اما نه مثل شریف. اما دیگه در مورد علم و صنعت و خواجه نصیر اینطور نیست... دانشگاه فردوسی مشهد خوبه اما نه خیلی زیاد، دانشگاه های زیادی هستن که بهتر از اونن (غیر از دانشگاههای تهران): صنعتی اصفهان، شیراز، تبریز و شاید قزوین. اما فردوسی سال به سال پسرفت میکنه (فردوسی هم قبلاً در لیست بهترین دانشگاهها بود اما الان دیگه نیست)
در مورد رشته هم باید بهت بگم که مکانیک و برق سخت ترین رشته های مهندسی هستن و صنایع هم از آسونترین رشته هاست. بازار کار صنایع بهتر از عمران هست (صنایع رشته ای هست که تقریباً هر شرکتی به اون نیاز داره) ولی از نظر رشته، عمران خیلی بهتره.
چند تا انتخاب دیگه هم داری: برق و کامپیوتر (و IT) و دروس مربوط به شیمی (شامل پلیمر و متالوژی و نساجی و نفت و ...) که از توی اینها هم برق و IT رو بهت پیشنهاد میکنم.
کلاً انتخاب رشته موضوع گسترده ای و این اطلاعاتی که تو دادی خیلی اندکه! اگه راهنمایی بیشتر میخواستی در خدمتم!
ولی این نصیحت من رو به یاد داشته باش: دنبال اون رشته ای برو که واقعاً علاقه داری. در غیر اسنصورت وقتی دو سال از درس خوندنت رو گذروندی متوجه حرفم میشی!!
رتبت دقیقا چنده بگو تابهت بگم !
اولا از همتون تشكر كنم كه واقعا وقت مي داريد وراهنمايي ميكيند
من خودم اين طوري انتخاب كردم اول مكانيك هاي تهران را در دانشگاه هاي شريف – اميركبير – تهران وعلم وصنعت زدم در تمام گرايش ها بعد برق همون دانشگاه ها رو در گرايش قدرت زدم بعد از اونها مهندسي مكانيك فردوسي كه احتمال قبولي خيلي توي اين بالاست بعد از اون عمران در دانشگاه هاي تهران زدم بعد صنايع اون دانشگاه ها و بعد مهندسي نفت در دانشگاه شريف واميركبير. به نظرتون خوبه ؟ ايا جاي مهندسي نفت رو خوب انتخاب كردم ؟ يا جابجا كنم
به نظر شما به جاي مهندسي فردوسي در مكانيك – مكانيك صنعتي اصفهان رو قرار بدم ؟
راستي رتبم در منطقه 2 1400 ,زير گروه1 هم 1340 شده است
ببین هیچکس غیر از خودت نمیتونه بگه که انتخابات درست هستن یانه!!! شاید فقط بتونیم یه سری اطلاعات راجب رشته ها و دانشگاهها بهت بدیم و خودت باید نتیحه گیری کنی...
چون همونطور که گفتم علاقه شرط اوله. رشته مکانیک و نقت زمین تا آسمون با هم فرق دارن. بیس مکانیک فیزیکه اما نفت بیشتر شیمیه. حالا ممکنه تو بیشتر به ریاضی علاقه داشته باشی یا از فیزیک متنفر باشی و یا شیمی رو دوست داشته باشی....
پس اول تعیین کن که علاقت چیه! فقط در مورد انتخابت اگه بخوام نظر بدم: احتمال قبول شدن توی شریف زیاد نیست، اما امیر کبیر چرا (فکر کنم نفت امیرکبیر رو قبول شی) مکانیک فردوسی رو 100% قبولی پس حواست رو جمع کن چون دیگه انتخابای بعد از اون اهمیت چندانی نداره!!
ولی اگه من باشم یه تغییر توی این لیست میدم. اگه میخوای مکانیک بری که خیلی دانشگاههای بهتر از مشهد هستن: صنعتی اصفهان، شیراز، تبریز. که شانس قبولی توی اینها رو داری. اما اگه رشته زیاد واست مهم نیست عمرانهای دانشگاه تهران و امیرکبیر رو بیار بالا (و یا رشته مهندسی)
ولی بازم میگم تا معلوم نشه به چه رشته ای علاقه داری تموم اسن حرفا بی فایدست!!!
مهندسی نفت ظاهرا بازار کارش خیلی خوبه ولی همونطور که دوستمون گفت توش مایه هایی از شیمی و همچنین زمین شناسی داره , به مهندسی شیمی کمی نزدیکه.
راستی رو مهندسی شیمی هم فکر کن احتمال زیاد دانشگاه تهران قبول شی.
خوب من تا اينجا چند تا نتيجه خوب گرفتم
1-اول علاقه من به فيزيكه پس مهندسي مكانيك انتخاب اولمه
2-مهندسي مكانيك صنعتي اصفهان رو به مهندسي فردوسي اولويت بدم
3-با مهندسي نفت ابم زياد توي يك جوب نمي ره چون علاقه من فيزيكه
حالا سوال :
دانشگاه شيراز بهتره يا صنعتي اصفهان ؟
مهندسي هوافضا بازار كارش چه طوره ؟
از همتون ممنونم:11::10:
خیلی خوبه اگه نسبت به علاقت به رشته ها انتخاب کنی چون معمولا کسایی که دانشگاه رو به رشته اولویت میدن ناموفقن
مهندسی هو فضا بازار کارش خیلی خوب نیست اگه ایران می خوای بمونی , فکر می کنم محدود میشه به وزارت دفاع و کم هم هواپیمایی