کمی اطلاعات راجع به لینکهای دانلود
سلام دوستان
من از این لینکهایی که در بالا هست دانلود کردم و واقعا از این دوست خوبمون تشکر میکنم بابت زحمتشون
توصیه من این هست که اگه امکان دانلود دارید حتما دانلود کنید که آموزش های cg واقعا ارزشش رو دارن
من پس از دانلود به مشکلی بر خوردم و خوشبختانه اون مشکل هم هل شد و این متن رو واسه این مینویسم که شاید کسی دیگه هم مشکل من براش پیش اومد تو زحمت نیفته
1 - اول از همه اینکه 1 سی دی آموزشی چون حجمش معمولا بیشتر از 700 مگ هست و در سایثهایی که فضای رایگان برای آپلود میزارن ( مثل راپیدشر ) نمیشه بیشتر از حجم مشخصی آپلود کرد به ناچار اون سی دی به قسمتهای کوچکتری بخش بخش میشه ( مثلا 1 سی دی به 7 پارت مجزا 100 مگابایتی تقسیم میشه و شما باید هر پارت رو مجزا دانلود کنید )
خوب حالا که همه پارتها رو دانلود کردید میبینید که هر پارت به تنهایی هیچ کاری نمیتونه بکنه
شما باید تمام پارتهایی رو که دانلود کردید رو در یک فولدر فرار بدید و به ترتیب از اولین پارت شروع به خارج کردن اونها از حالت فشرده بکنید
توجه داشته باشید که بعد از خارج کردن پارت اول از حالت فشرده وقتی که شما میخواید پارت دوم رو از حالت فشرده خارج کنید از شما سوالی پرسیده میشه که شما باید رد کلید yes to all کلیک کنید پارت دوم هم به پارت اول اضافه بشه این کار رو برای همه پارتها تکرار کنید تا همه یکی بشن و در آخر یک فایل داشته باشید
2 - سی دی های شرکت cg به صورت فایل iso هست
فایل iso فرمتی هست که اگه توی درایو کامپیوتر باشه اجرا نمیشه و برای اجراش به اتوران سی دی نیاز داره
خوب حالا شما 2 تا راه دارید
اول اینکه فایل نهایی پس از فشرده سازی رو روی سی دی رایت بزنید و بعد از روی سی دی اجراش کنید
دوم اینکه با استفاده از یک برنامه دیگه اونو اجرا کنید ( این برنامه در واقع یک سی دی مجازی در سیستم ایجاد میکنه )
اینم لینک دانلود برنامه با لینک مستقیم از سایت سازنده برای اجرای فایلهایی با فرمت iso بر روی کامپیوتر
با حجم 7.3 مگابایت
کد:
http://www.filehippo.com/download_daemon_tools/download/6b6625416a2add9ebc220f7e44b29db3
در صفحه مورد نظر برای دانلود بر روی If not then click here کلیک کنید
و در پایان
شاید بگید اینایی رو که گفتم همه بلدن ولی من اینا رو برای اون کسی گفتم که با زحمت این حجم سنگین رو دانلود میکنه و در آخر به خاطر ندونستن یک چیز ساده زحمها و وقتش به باد میره
موفق باشید