آره من هم منظورم همین بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
آره من هم منظورم همین بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین از آپدیت کردن بی خطر تر دوباره آپدیت کردن.......نقل قول:
مطمئن باش هیچ بلایی سر گوشی نمیاد.اگه قطع بشه دوباره از اول شروع میکنی درست میشه.
صد بار هم قطع بشه فلش کردن لازم نمیشه خیالت راحت راحت.
موفق باشی.
میگن بخواتر اینکه سرعتش خیلی پاینه ممکنه هنگام آپدیت اینترنت سرعت کم بیاره و آپدیت خراب بشه وگوشی هم ...............
اگه بشه من حاضرم 10 ساعت بشینم پاش هر روز حدود 8 تا 10 ساعت که هستم این هم روش
دوست خوبم اگه زمانش برات مهم نيست با دايل آپ هم ميشه و اگه وسط كار اينترنت قطع هم بشه مشكلي واسه گوشيت پيش نمياد چون اول اطلاعات رو دانلود ميكنه بعد به گوشي منتقل ميكنه. تو اين مرحله نبايد اتصال گوشي با كامپيوتر قطع بشه
آخه داداش من مگه ندیدی بالای پست واکمن 3 نوشته فقط و فقط واسه p1 چرا دوباره ریختیش ؟
دوست عزیز احتمالا تا حالا مشکلتون کامل رفع شده ولی اینو برای اونایی میگم که تازه به این تاپیک اومدن , واکمن 3 به هیچ وجه روی W950i قابل نصب نیست نه اینکه نصب نشه هااااا نه !! نصب میشه ولی فقط مودها و ویژوالهاش کار میده !!نقل قول:
در ضمن W950 دارها زیاد به پرو پای واکمن 3 نپیچن که یهو کارشون به آپدیت و درنهایت فلش میکشه :31:
دوست عزیز اگه زمان براتون مهم نیست پس نگران نباشید چون هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد ( اینو من تضمین میکنم خیالت راحت :46: )نقل قول:
شما وقتی گوشی رو میزاری واسه دانلود اول شروع میکنه به دانلود فریمور که این مرحله اصلا خطری نداره و اگه ارتباطتت هم قطع بشه به هیچ وجه مشکلی پیش نمیاد , مرحله بعد مرحله ای هستش که تو اون فریمور دانلود شده رو میریزه رو گوشی که این کار به نوعی همون فلش کردن هستش , اگر خدای نکرده به هر دلیلی تو این مرحله ارتباط گوشی با کامپیوتر و اینترنت قطع بشه گوشیت دیگه بالا نمیاد که این مشکل فقط تو دایال آپ پیش نمیاد و ممکنه تو اینترنت پر سرعت هم رخ بده !!! (مثلا ممکنه برق بره :41: )
اگه این اتفاق بیافته شانس بیاری دوباره بتونی از اول آپدیتش کنی و کامپیوتر گوشی رو بشناسه در غیر اینصورت با یه فلش مشکل حل میشه :46:
ولی از من میشنوی یه کارت 10 ساعته بخر و ساعت 12 شب شروع کن واسه آپدیت و خیالت هم راحت باشه:20:
سلام من با dial up آپدیت کردم از ساعت 1:30 شب تا 7:30 صبح طول کشید.(P990)
آقا فقط یه سوال آپ دیت اطلاعات رو روی Z میریزه یا روی C? فلش چطور ؟روی C تغییر میده یا روی Z?
چون وقتی مموری داخلی p1 رو هم فرمت می کنیم همه اطلاعات روی C دوباره قرار می گیره و اطلاعات اصلی روی z هستند و مشکلی نداریم
اما اگر قرار باشه آپ دیت روی Z تغییر بده اصلمون هم زیر سوال میره !
لطفا" با اطمینان جواب بدین
یه سوال دیگه گوشی که کلا" بجای سیستم عامل بالا بیاد یه صفحه سیاه بالا میاد و هیچ خبری نیست با آپ دیت درست میشه؟
ممنون
من نفهمیدم اینهمه میگین فرمت حافظه داخلی چجوریه؟ بگین لطفا!! مستر ریست کردم کارم حل نشد!
دوست من براي جواب دادن به سوالاتت تو يه تاپيك بپرسي جواب مي دن دوستان. اين تاپيك براي مشكلات هك درست شده ، پس مشكلات بوجود اومده بعد از هك رو تو اين تاپيك بپرسنقل قول:
فرمت داخلي همون فرمت اينترنال هست كه حافظه داخلي رو فرمت مي كنه از توي سرويس منو هم مياد ( همون ستاره راست ، ستاره چپ چپ و... ) كه با فرمت اينترنال همه حافظه داخلي گوشي فرمت ميشه و هك هايي كه انجام دادي همه پاك ميشه