من به سامسونگ اعتقادی ندارم اما جدیدا با یکی برخورد کردم که گوشیش u700 بود دوربین 3.2 بود زیبا هم بود در مورد این گوشی حتما تحقیق کن قیمتش هم 210 هزار تومن بود
Printable View
من به سامسونگ اعتقادی ندارم اما جدیدا با یکی برخورد کردم که گوشیش u700 بود دوربین 3.2 بود زیبا هم بود در مورد این گوشی حتما تحقیق کن قیمتش هم 210 هزار تومن بود
5700 بهترهنقل قول:
صدای نسبتا بهتر.صفحه بزرگتر.حالت چرخان
5310 جدیدتره.بسیار باریک و فوق العاده سبک.خیلی سبکه اصلا باورته نمیشه!:18:
تقریبا مثل همن هست هم از نظر کارایی هم قیمت
ولی 5700 خز تره !:31:
سلام
دوستان اصلا از سامسونگ خوشم نمی یاد اصلا حرفش رو نزنید
سونی اریکسون هم زیاد خوشم نمی یاد
من توی گوشی ها فقط نوکیا رو خیلی قبول دارم
دوستان یه سوال داریم گوشی 5700 در حالت عادی هم می شه عکس گرفت یا نه حتما باید بچرخونیش؟!
بله وزن 5310 خیلی سبک هست من هم موندم چرا اینقدر سبک هست !!!!!!!
البته 5310 سیستم عامل نداره باید به این توجه کنم و اینکه همش سه چهار ماه جدیدتر هست
فکر کنم تنها برتری 5310 سبکیش باشه که اون هم زیاد نقطه قوتی نیست
حدود قیمت هر دوشون فکر کنم با گارانتی 250 هزار تومن باشه اگر اشتباه نکنم
یه سوال این دو گوشی مشکلی مثل هنگ کردن و .... نداره؟؟؟؟؟
کلا برتری های 5700 بهتره نسبت به 5310 مثلا اينفرارد و 3G داره که 5310 نداره
و اینکه قابلیت پخش فرمت های بیشتر صدا رو داره که 5310 نداره
اما اینکه 5700 html رو نمی تونه پشتیبانی کنه این یکی از مشکل هاش هست
منتظر نظراتتون هستم
بای
هیچ کدومشون چرا بری گوشی بخری که از حالا قدیمی وبد شده دیگه چه برسه به بعدا
برو ان82 یا حداقل کا850 یا ان81 بخر
فقط 73 نخر كه الان اصلي نيست و كيفيت سري هاي اول را نداره
samsung U700 فقط مشکل باتری داره تا حد زیادی بهتر هست نگیری .
5700 خوبه الان 250 هست . جزو سریعترین و با کیفیت ترین گوشیهای موزیک هم هست با سیستم عامل بروز .
5310 هم چند تا مشکل تقریبا کوچیک مثل دوربین بد داره .
سلام
من موندم n82 بخرم یا اینکه 5700 بخرم با یه دوربین دیجیتال؟!؟!؟!
نظرتون چیه؟
دوستان یه سوال داریم گوشی 5700 در حالت عادی هم می شه عکس گرفت یا نه حتما باید بچرخونیش؟!
بای
به نظر من یه n82 بخری بهتره تا یه دوربین دیجیتال بخری با یه 5700 چون به هر نمیشه همه جا دوربین را با خودت ببری ولی گوشی همه جا باهات و برای شکار لحظه ها به دردت میخورهنقل قول:
در مورد عکس برداری 5700 در حالت عادی درست نمیدونم ولی فکر کنم بشه حالا به تایپیکش هم یه سری بزن
سلام
الان من عکس با کیفیت می خوام اکثر مواقع که دوربین هم لازمم هست همرام می برم و اینکه ان 82 5 مگاپیکسل هست و اما دوربین دیجیتال حداقل 7 مگاپیکسل هست و مثلا یه 10 مگاپیکسلی 300 تومنی بخرم بیشتر کارم رو راه می اندازه بعدش هم من به صدا هم برای ضبط و هم برای پخش آهنگ و چیزهایی که ضبط کردم احتیاج دارم که 5700 اصلا برای موزیک هست اما ان 82 برای موزیک نیست
من فقط با ان 82 کمی کار کردم و خوشم هم اومده اما اگر بجز دوربین 5700 بقیه شرایطشون با هم شبیه باشه و یه کارایی بهم بده حتما میرم 5700 می خرم با یه دوربین دیجیتال خوب کلا هم فکر کنم کارم رو راه می اندازه
اما راستش من با 5700 کار نکردم و از رففام هم هیچکس نداره که ببنم چه جوری هست
در رابطه با اینکه بعضی عکس ها شاید دوربین همراهم نباشه 5700 هم دوربین داره و هرچند کیفیتش اصلا با ان 82 نمی شه مقایسه کرد اما باز می شه عکس گرفت
اگر کسی با 5700 کار کرده اگر امکان داره کمی دربارش توضیح بده ببینم چه جوری هست
فعلا
سلام
من هر چند تا حدودی تصمیم گرفتم یه 5700 با یه دوربین دیجیتال بخرم اما یه مشکل دارم اونم شکل ظاهری 5700 هست من از گوشی های کشیده خوشم می یاد تا گوشی هایی که ظاهرا توپل!!! هستند منظور هم زیاد نازک نیست معمولی باشه نسبت به اندازش
کسی نظری نداره ؟
بای