راستش با اوضاع حاضر انگار بهترین راه همون پرینت گرفتنه! حالا یه نفر بگه من اینهمه کتاب کوچیک و بزرگ رو چطور پرینت بگیرم، باید پول یه ipod Touch رو خرج کنم. منم با farzad کاملا موافقم، لپ تاپ در 50 درصد موارد نمیتونه کار Ebook Reader رو انجام بده، مثلا روی نمیکت یه پارک نشستی هر کسی که رد میشه یه نگاه چپ بهت میکنه، برای بردنش تا اونجا (پارک) هم باید کلی کالری از دست داد (!) آخر سرم یه آشنایی چیزی پیدا میشه، حالا بیا و درستش کن، فلان آهنگو داری؟ ببینم، ویدئوی جدید چی اومده! آخه برادر میخواستم خیر سرم یه کتاب بخونم...
والا منم از لحاظ مالی وضع خوبی ندارم، همون سیصد تومن هم با کلی زور زدن خرج کنم، چون حقیقتا موندم، بدجور بهش نیاز دارم. راستی farzad : این N800 قیمتش چنده؟ بعد سیستم عامل Eee هم که لینوکسه، اونوقت 3 و نیم ساعت شارژ من چجوری کتاب بخونم باهاش؟ کتابای فارسی چی؟ به نظرت فقط وزن کم ارزششو داره 500 تومن پول داد بابتش؟
یه گزینه ی دیگه هست، من دیدم که با PSP هم Ebook میخونن، چجوریه، فارسی ساپورت میکنه؟ من خودم نتونستم از کسی دربارش سوال کنم، بازم از گزینه های دیگه بهتره اگه جواب بده، هم بازی میکنیم، هم آهنگ و ویدئو و ... و هم وزن و اندازش مناسبه، قیمتشم میشه تحمل کرد، یه لطفی کنید در این مورد کمک کنید یه دستگاه خوب پیدا کنیم، ممنون.