ما دیر رسیدیم ولی هر حرفی که داشتم علی جان گفتند و کاملا درست هست.........من uiq داشتم و بازی هاش به فراوانی سری n نوکیا نیست..............من چون خودم هر دو رو داشتم این رو میگمنقل قول:
Printable View
ما دیر رسیدیم ولی هر حرفی که داشتم علی جان گفتند و کاملا درست هست.........من uiq داشتم و بازی هاش به فراوانی سری n نوکیا نیست..............من چون خودم هر دو رو داشتم این رو میگمنقل قول:
ok ممنوننقل قول:
پس تا حالا N82 بهترين گوشي براي گيم هست كه تعداد گيمهاش هم از همه گوشيها بيشتره درسته ؟
خوب حالا از لحاظ نرم افزاري ؟
بازم N82 يا نه ؟ البته براي نرم افزار ديگه دكمه و مموري و ... مهم نيست
بحث سر سيستم عاملش هست
كدوم گوشي ساپورت نرم افزاريش بيشتره ؟
به عبارتي كدوم گوشي بيشتر نرم افزارها را باز ميكنه ؟
ان82 به غیر از ان گیج 2 و بازیهای نرمال سیمبین که جدیدا باز هم بهتر از قبل شدن بازیهای مخصوص سنسور شتاب سنج رو هم داره!یعنی فقط با حرکت دادن گوشی بازی میکنی!من که حال میکنم با این جور بازیها!ان95 8 گیگ به خاطر اینکه پلاگین مربوط به شتاب سنج رو نداره برای نصب این جور گیمها و نرم افزارها کمی کار مشکل تره!!ان82 نخر!چون خزش میکنید!!!!
پس بايد خيلي جالب باشهنقل قول:
آره W910 هم همینجوریه.
من یه دفعه باهاش بازی کردم یه توپه بود که باید با تعادل گوشی روی صفحه حرکتش میدادی.
خیلی باحال بود.اما اگه قراره قابلیت خود گوشی ها رو به رخ بکشیم باید خاصیت تاچ اسکرین گوشیهای Uiq رو هم حساب کنیم و بازی هاشون که با قلم انجام میشن.به نظر من سوال در مورد سیستم عامل بود نه قابلیت خود گوشی ها....
اما از لحاظ نرم افزار باز شما میتونی روی Uiq حساب کنی .خودت یه سر به قسمت برنامه های کاربردی Uiq بزنی میبینی که چقدر تنوع و کاربریشون زیاده و آدم رو اغنا میکنه.
موفق باشی.
N82 بهترین از لحاظ ساپورت برنامه و بازی و ... . ( خودم هم دارم )
چرا عکس کاربری تو و blaster یکیه....................نقل قول:
نزدیک بود اشتباه بگیرم و بگم دروغ نگو...............
n82 بگیر و تا جایی که می تونی کار بزنش چون خیلی خوبه از لحاظ بازی و دوربین و برنامه هم که ریخته
البته به قول دوستمون نباید از قابلیت تاچ اسکرین بودن گوشی های UIQ3 به سادگی گذشت.
بعضی از بازیها با این قابلیت فوقالعاده جذاب هستند مخصوصا بازی Sky Force که همه UIQ بازها می شناسن.
ببین دوست عزیز ، n82 و n95 8gb و n81 از نظر ساپورت بازی و نرم افزار مثل همند و فقط شکل ظاهری و امکانات جانبی تفاوت داره.
هم گوشی های سیمبین و هم پاکت پیسی ها نرم افزار ها و بازی های زیادی دارن. ولی فعلا بهترین بازی ها در انحصار ngage II نوکیاست.
اگه بتونی n800 یا n810 بگیری خیلی مناسبه.چون لینوکس داره بازیهای لینوکسو اجرا میکنه مثلا quake 2 . امولیتور داس و نینتندو هم داره:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2739795#post2739795