یعنی بعد از یک سال خراب میشننقل قول:
Printable View
یعنی بعد از یک سال خراب میشننقل قول:
دوست عززیز این نظر شما اصلا از نظر من مورد قبول نیست !نقل قول:
چون شما بین دو تا شرکت که لبنیات تولید میکنند هیچ تفاوتی قائل نیستی!؟ یعنی به نظرتون کیفیت گوشیهای سونی اریکسون و این گوشیهای متفرقه ی چینی به طور کلی قابل مقایسه است ! به نظر من که مقایسه ی شان هم اشتباه است !
همه هم دقیقا به خطر همون جمله ی آخرتون هست که نمیرند گوشی چینی بخرند ! یعنی البته الآن دیگه کسی فکر نمیکنه تقریبا همگی براشون اثبات شده ! و مثل روز براشون روشنه ! شما هم که پولشو داری سعی کن چیزی بخری که بعدا ازش پشیمون نشی !
من نظرم اینه که کلا گوشیهای چینی اصلا ارزش ریسک پول را هم ندارند و به قول دوستان متخصص دیگه اسمشون شده 6 ماه مصرف !
بستگی به نوع گوشی و خود شخص داره.خوب واضح هم هست که قیمتش وقتی پایینه از کیفیت پایینتری برخوردار هست.ولی میشه گوشی های خوبی پیدا کرد که با امکانات زیاد,جنس خوب و قیمتی مناسب داشته باشه.امّا به هر حال حداقل می تونند تا یک سال ازش استفاده کنند.نقل قول:
یعنی بعد از یک سال خراب میشن
دوستم يكي داره كه هنوز داره مثل فرفره كار ميكنه بدون كوچكترين افتي 8 ماه كه داره
این دلیلی بر برتری این گوشی نیست!نقل قول:
به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنم پست من را با دقت بیشتری بخوانید مطمئنا به خیلی از سوالهای داخل ذهنتون پاسخ داده شده ! من بعید میدانم که مطالعه کرده باشید !
مطالعه كرده بودم ممنونم از لطف شما ولي به هر حال چيزيه كه وجود داشت و خواستم بگم وگرنه خودم با جواب شما قانع شدم
در مورد این گوشیها فقط میتونم بگم که من شنیدم فروششون ممنوع شده..! (در بیشتر جا ها)
و البته خوندن مطالب این تاپیک هم بد نیست...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=164061&highlight=%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C+%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C+%D9%86%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF
گوشیههایی که اینجا معرفی شد با هیچ یک از استانداردهای رادیویی و فرکانسی اروپا و آمریکا تایید نشده است . یعنی ممکنه قدرت امواج ارسالی از این گوشیها خیلی بالا باشه ( برای بدن انسان ) ... تعجب می کنم از کسایی که گول امکانات ظاهری این گوشیها رو میخورن .... به نظر من که طراحی ظاهری این گوشیها هم خیلی مسخره و خنده داره .... یعنی اجزای ظاهری گوشی اصلا با هم تناسب ندارن .... حتی دیدن عکساش تهوع آوره !!
الان توی ایران فراوونه و فروش هم داره.
البته جنس خوب و بد داریم.اگه مارک های خوب رو انتخاب کنیم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اقا یه گوشی گذاشته بودین که دوربینش 5 بود میخواستم بدونم واقعا 5 مگا یا به صرف عدد و برچسب ؟
اخه میگن این شرکتا بیشتر از 2 مگا پیکسل نمیتونن بزنن یعنی فناوریش رو ندارن