-
سلام
ببخشيد براي آپگريد S700 ميدونم اينجا جاش نيست . اما ميخواستم بدونم كسي ميتونه اينكارو براي من انجام بده ؟
هر جا كه رفتم كلا همه اظهار بي اطلاعي ميكنن . حتي بعضيا نميدونن سيمباين چيه بعد ميگن بايد سيمباين باشه گوشيت .
خودمم امكان اينكه خودم اينكارو كنم ندارم .
نه كاملا بلدم نه اينكه وسايلشو دارم .
اگه كسي اينكارو كنه از خجالتشم انشا الله در ميايم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا همينجا بگين
ممنون
-
دوست من شما اگه یه کابل داشته باشی خیلیها می تونن بصورت زنده تو همین فوروم کمکت کنن
البته یخورده طول می کشه مخصوصا اگه به دانلودای طولانی عادت نداری ولی بالاخره میتونی شب بزاری دانلود شه بگیری بخوابی
-
سينا جان ...دوباره آپديت كن ولي با adsl ....اشكالي كه پيش اومده به خاطر استفاده از دايال اپ بوده... 100 در صد
-
حالا adsl از کجا بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
یعنی هیچ پچی مچی چیزی واسه فارسی نیست؟
در ضمن ولید عزیز اشکال نیست
منو فارسی نداره
-
شما كه تهران هستي الان اكثر كافي نت ها adsl دارن برو اونجا و اپديت كن, به هر حال منو فارسي نداشتن يه اشكال تو حين اپديت رخ داده....
موفق باشي
-
ببخشید! می دونم به این تاپیک زیاد ربط نداره ولیمی خواستم بدونم k700 گوشی خوبی هست یا نه؟
می خوام یه گوشی زیر ۲۰۰ تومن بخرم که خوب باشه!
-
جیگر برو ngage بخر
نسبت به قیمتش خداه
-
سلام
من نرم افزار را دانلود و اجرا كردم اما در حين اجرا بعد از انتخاب نوع گوشي( بر اساس شكل كابل ورودي) اخطار ميدهد No deskstand connected .در حالي كه كابل وصل بوده و درايور آن را هم نصب كرده ام. در هر دو حالت خاموش و روشن گوشي هم امتحان كرده ام.
لطفاً راهنمايي كنيد ضمناً گوشي k700i است.
ممنون
-
آخرین درایورو نصب کردی؟
یا درایور رو سی دی رو؟
چون می دونم ماله کا750 باید بری آخرین نسخشو دانلود کنی و اگه نسخه ی درایوری که رو سی دی هست رو نصب کنی جواب نمیده
-
سلام
من كابل را جداگانه تهيه كردم درايور آن هم به درايور موجود در سايت نمي خورد(چيزي كه كامپيوتر در حين نصب مي خواهد با آني كه در سايت است هم نام نيستند) كه آنرا بتوانم نصب كنم. البته براي انتقال اطلاعات خوب كار مي كند. متاسفانه از bluetooth هم نمي توان براي آپديت فيرمور استفاده كرد. درسته؟
لطفاً راهنمايي كنيد.