درضمن من آماتور هستم و هیچی هم از پی اچ پی و برنامه نویسی سرم نمیشه... معذرت میخوام که پست دادم... اگه میخواین همشون رو پاک کنم... اصلا هم ناراحت نمیشم
Printable View
درضمن من آماتور هستم و هیچی هم از پی اچ پی و برنامه نویسی سرم نمیشه... معذرت میخوام که پست دادم... اگه میخواین همشون رو پاک کنم... اصلا هم ناراحت نمیشم
Funk you عزیز چرا ناراحت شدینقل قول:
من که معذرت خواهی کردم
حتی گفتم من درست منظورتونو متوجه نشدم
شما خودت یه پا استادی
پستاتو دیدم
در هر صورت بازم معذرت...
سلام دوستان.
این کد ها به درد منم خورد.
در ضمن منم Asp.net کار می کنم ولی به تازگی تصمیم گرفتم میخوام Php هم یاد بگیرم.
یه مرجع کامل کسی می تونه بهم معرفی کنه؟
(کتاب،سیدی یا هر چیزه دیگه ای)
عزیزنقل قول:
من سرور ویندوز دارم.
اگه بخوای میتونم بهت هاست بدم.
من که گفتمشما از بچه های قدیمی این انجمنی و حق آب و گل داری, من سرزده وارد شدم, اشتباه من این بود که یه باگ خیلی کوچیک رو مطرح کردم و اگه من حرف اضافه نمی زدم اینجوری سوء تفاهم بوجود نمی آمد و اگر هم قراره کسی پست پاک کنه اون منم که باعث کدورت شدمنقل قول:
من کوچیکتر از اینم که بخوام از کد شما ایراد بگیرم که البته ایراد خاصی هم نداره
شرمنده دیگه تکرار نمیشه
حالا اگه بخوایم این اطلاعات رو به صفحه ی دیگه ای ارسال کنیم باید چی کار کینم؟:20:نقل قول:
سوال خوبی بود.
ولی فکر نمی کنم این کار کار آسونی باشه...!
منظورتونو درست متوجه نشدمنقل قول:
حالا اگه بخوایم این اطلاعات رو به صفحه ی دیگه ای ارسال کنیم باید چی کار کینم؟
ولی اگه منظورتون اینه که عبارتی که تو تکست باکس تایپ شده بره تو یه صفحه دیگه نشان داده بشه همون کدی که من و Funk You نوشته بودیم داره همون کار را میکنه دیگه
ولی به نظر میاد زیاد با برنامه نویسی سمت سرور کار نکردید
منظورتونو درست متوجه نشدمنقل قول:
حالا اگه بخوایم این اطلاعات رو به صفحه ی دیگه ای ارسال کنیم باید چی کار کینم؟
ولی اگه منظورتون اینه که عبارتی که تو تکست باکس تایپ شده بره تو یه صفحه دیگه نشان داده بشه همون کدی که من و Funk You نوشته بودیم داره همون کار را میکنه دیگه
ولی به نظر میاد زیاد با برنامه نویسی سمت سرور کار نکردید
:20:نقل قول:
این چیزیه که به نظر شما میاد.
از اینکه نظر شخصیتون رو بیان کردید متشکرم...