علت مشکل رپیدباز فقط ه علت تغییرات رپیدشیر و فقط با لینکهای رپید مشکل داره. محتشمی فعلا در تعطیلات و متاسفانه انگار یک نفر بیشتر نیست و کسی نیز به مشکلات رسیدگی کنه. فکر نکنم تعطیلش کنه تازه کارش گرفته
Printable View
علت مشکل رپیدباز فقط ه علت تغییرات رپیدشیر و فقط با لینکهای رپید مشکل داره. محتشمی فعلا در تعطیلات و متاسفانه انگار یک نفر بیشتر نیست و کسی نیز به مشکلات رسیدگی کنه. فکر نکنم تعطیلش کنه تازه کارش گرفته
سلام
من هم مشکل دارم. لینک رپیدباز میده ولی کار نمیکنه.
ملت یکم که کارشون میگری دیگه پشت سرشونم نگاه نمیکنن.
بابا بیخودی تهمت نزنید
ایشون قبلا اعلام کردن که بخاطر امتحانات نمیتونن بیان
بنابراین تا یکی دو هفته صبر میکنیم بعد دس به کار میشیم
برا منم چند روزه لینک میده کار نمیکنه یا اینکه میگه در حال بروز رسانیه چه رایگان چه اکانت
برای منم مشکل داره ، خیر سرم رفتم اکانتش رو هم خریدم ولی با اکانت هم کار نمیکنه
رفیق اون یکی سایت منظورت کدومه؟ سایت دیگه ای هم هست مگه این جوری باشه؟ راپید باز رو دیگه فکر نمی کنم برگرده. اون رفقایی که میگن طرف برمی گرده بگن که الان تو کدوم دانشگاه دارن امتحان می گیرن؟ من خودم دو بار دانشگاه رفتم. هیچ دانشگاهی این موقع سال (16 تیر) امتحان نداره! طرف حتی جواب ای میل هاش رو هم نمیده. خدا رو شکر اکانتم تموم شده بود!نقل قول:
راستی رفقا از zshare می تونن دانلود کنن؟ من یکی دو هفته است از اونجا هم نمی تونم دانلود کنم. نمی دونم چه اتفاقی افتاده! لینکم تبدیل میشه به یک صفحه html . خلاصه که دانلودهام حسابی ریخته به هم. لطفا رفقا از zshare هم گزارش بدن که می تونن دانلود کنن یا نه! و اگر می تونن چه جوری؟ عکس بگذارن منم ببینم! ممنون
منم تا 3 روز پیش بدون هیچ مشکلی از راپیدباز دانلود می کردم.
ولی جدیدا وقتی لینک دانلودو بهش میدی هی میگه صفحه در حال بارگزاری و از این حرفا و دیگر هیچ....
تازه النم که دیگه اصلا صفجه اصلی سایت و بالا نمیاره و خلاص....
دوستان یک سایت جدید شبیه راپیدباز با سرعت بیشر وراحتتر با 40 مگا بایت دانلود
کد:http://rapidshare.info.tm/
خدا یک در دنیا صد در آخرت بهت عوض بده! چند روز بود از دانلود افتاده بودم! حالا تا وقتی این سایت تعطیل شه فعلا می تونیم دانلود کنیم! کسی اطلاعات بیشتری در مورد این سایت داره؟ سایت های دیگه ای مثل اینها وجود دارن؟ مشابه های خارجیش مثلا؟نقل قول:
راستی یک نفر امتحان کنه ببینه می تونه از سایت zshare دانلود کنه یا نه؟ یک لینک 1.4 مگی میگذارم لطفا یکی تست کنه ببینه با فلش گت یا هر نرم افزار دانلود دیگه ای می تونه دانلود کنه یا نه. خبرشم همینجا بنویسه. ممنون
[HTML]http://www.zshare.net/download/1452579762339b9f/[/HTML]
اسم کتاب اینه:
Skimming & Scanning: Advanced
در مورد شیوه های مطالعه به زبان انگلیسیه!
من یکی دو هفته است دیگه از zshare نمی تونم دانلود کنم. از کمکتون ممنون.
منم نتونستم با Idm دانلود کنم اما بدون اون میشد دانلود کرد.