سلام دوست مننقل قول:
ممنون بابت پاسخ اولی خوشحالمون کردید در کل بابت کمک کردن من خیلی خیلی ممنون:10::11::20::11::11::20::10:
فقط این سوال اخری رو بگید حتا در این صورت هم از سه مدل بالا هم بهتر هست یا نه؟:31:
Printable View
سلام دوست مننقل قول:
ممنون بابت پاسخ اولی خوشحالمون کردید در کل بابت کمک کردن من خیلی خیلی ممنون:10::11::20::11::11::20::10:
فقط این سوال اخری رو بگید حتا در این صورت هم از سه مدل بالا هم بهتر هست یا نه؟:31:
سینا جان اون کارتها هم همشون PCI-Express 2.0 هستند حتی اگه قرار باشه این مسئله کاهشی توی کارایی داشته باشه مطمئنا برای همشون تاثیر داره.
در کل:
Radeon HD 4870 > Geforce GTX 260 > Geforce 9800 GTX+ > Geforce 9800 GTX
حالا روی مادربوردهای مختلف و ... باز هم همین ترتیب برقراره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اين قضيه PCI-Express 4X و PCI-Express 16X همينه يعني از اين گيرهاي نيم ثانيه اي پيش مياد و يا نه فرم كمتري ميده
نتايج بنچماركها رو كه ميديدم تو گرافيكهاي High End چهار ايكس يه مقدار جزئي كمتر نمره ميده
و سئوال آخر آيا معقول هست 4850 رو روي مادبردي كه PCI-Express 4X داره نصب كنم
خب همین گیر های نیم ثانیه ای در صورتی که حجم texture ها بره بالاتر محسوس میشه ... !نقل قول:
افزایش حجم texture ها به quality + رزولیشن بافت ها رابطه مستقیم داره . کارتی مثل HD Rdeon 4850 هم در حال حاضر قادره 95 درصد game های موجود در بازار رو با رزولیشن های بالا و آخرین جزعیات اجرا کنه !
PCI-E 4X برای این کارت دیگه خیلی Interface ضعیفی میشه !
سلام مهدی جاننقل قول:
ممنون بابت این اطلاعات
ببخشید یه سوال PCI-E 4X همون AGP نیست؟
بعد اگر 4850 قادر 95% بازی هارو با جزییات نشون بده 4870 چقدر از بازی ها رو می تونه اسپورت کنه؟:10::11:
خوب مسلما باید بیشتر از این مقدار باشه ...نقل قول:
سلام مهدی جان
ممنون بابت این اطلاعات
ببخشید یه سوال PCI-E 4X همون AGP نیست؟
بعد اگر 4850 قادر 95% بازی هارو با جزییات نشون بده 4870 چقدر از بازی ها رو می تونه اسپورت کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره فکر کنم همون AGP 4X میشه ... فکر کنم ...
نه همون PCI-Express هست شبيه همه PCI-Express ها منتها بجاي 16 ايكس 4 ايكس هستنقل قول:
مادبردهاي درپيتي(مثل مال من) به اين شكل هستند