هزرا بار تا حالا پرسیدن و هزاران بار دیگه خواهند پرسید :دی
شماها یو آر ال ندارید بعد دکمه ی تشکر می خواید :دی
در کل یه پاسخ وجود داره مسئولین اینجا هم مثل مستر پرزیدنت فقط به دنبال انرژی هسته ای هستن و با تکنولوژی مشکل دارند :دی
Printable View
هزرا بار تا حالا پرسیدن و هزاران بار دیگه خواهند پرسید :دی
شماها یو آر ال ندارید بعد دکمه ی تشکر می خواید :دی
در کل یه پاسخ وجود داره مسئولین اینجا هم مثل مستر پرزیدنت فقط به دنبال انرژی هسته ای هستن و با تکنولوژی مشکل دارند :دی
نه پاچه خواري راه مييوفته هركي زاه مييوفته هي دكمه ميزنه
نبودش خیلی بهتره ...
اگه باشه همه هی میرن از سایت های دیگه کپی میکنن آخر پستشون هم مینویسن تشکر یادتون نره ....
دقيقا با اين حرف موافقم حداقلش اينه كه كسي ديكه براي تشكر پستي نميدهنقل قول:
نقل قول:
اولا مگه همین الان شما وقتی یک خبری رو در بخش اخبار میزنی نقش خبرنگار رو خودت بازی کردی؟
یا مثلا آهنگ و فیلمی رو که واسه دانبود دوستان قرار میدی خودت خوندیو در فیلم بازی کردی و همچنین برنامه کاربردی رو که بر ای موبایل یا کامپیوتر قرار میدی خودت ساختی واخبار فیلم ها و سینما ها و چندین مثال قابل توجه دیگه ؟؟!!!
دوست عزیز اگه بخوای کمی عمیق تر نگاه کنی میبینی که ماهیت همه این بخش ها کپی/پیست از جاهای مختلف هستش و در واقع خاصیت انجمن ها اینه که با توجه به درخواست های اعضا این مطالب در اختیارشون قرار میگیره و به سوالاتشون درباره مطالب توضیح داده میشه...
حالا من نمیدونم شما چطور فکر میکنید که با اضافه کردن یک دکمه تشکر مطالب کپی/پیست در سایت به وجود میاد که الان نیست!!!شاید درست بفرمایید که ممکنه درخواست تشکر بعد از مطلب به پستهای دوستان افزوده بشه ولی آیا واقعا این تغییر اینقدر آزار دهنده است؟
در حالی که به نظر من حتی اگه چنین درخواستی هم اعضا بعد از مطالب هر پست خودشون کنند بسیار بهتر از اینه که دیگر اعضا با ارسال یک پست خالی از محتوا از وی تشکر کنند و احتمالا در پستی جداگانه هم طرف به تشکری که ازش شده جواب بده:13::13:این طوری که پستهای بدون محتوا و غیر مفید بسیار بیشتر هستش تا اضافه شدن یک جمله در انتهای پستها...
ضمن اینکه شما خودت با توجه به مطلبی که در اون پست قرار گرفته تشخیص میدی که ارزش تشکر داره یا خیر و شاید از کسی که جمله تشکر یادتون نره رو اضافه نکرده تشکر کنی و از شخص دیگه ای که مطلب مفیدی نداشته و چنین درخواستی رو هم اظهار داشته تشکر نکنی،دیگه به هر حال تصمیم با خوانندگان مطلب هست و فکر نمیکنم اون جمله تاثیر زیادی در تصمیم گیری بزاره...
موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد
به نظر من اصلا خوب نیست!
اینجوری بعضی ها به دنبال جمع کردن تشکر میرن ، دو دستگی ایجاد میشه ، صمیمیت کم میشه
نقل قول:
دوست عزیز آخه مگه تشکر کردن درچه راستایی به وجود میاد؟
اگه یک عده به دنبال جمع کردن تشکر برن اتفاقا انگیزه ای به وجود میاد برای دادن پست های مفید و مطالب ارزنده چرا که جمع آوری تشکر تنها با مفید بودن پست ها امکان پذیر هست پس به نظر من این امکان نه تنها دو دستگی ایجاد نمیکنه بلکه برای انجمن میتونه مفید هم باشه...
موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد
منظورمو اشتباه فهمیدید ...نقل قول:
اولا مگه همین الان شما وقتی یک خبری رو در بخش اخبار میزنی نقش خبرنگار رو خودت بازی کردی؟
یا مثلا آهنگ و فیلمی رو که واسه دانبود دوستان قرار میدی خودت خوندیو در فیلم بازی کردی و همچنین برنامه کاربردی رو که بر ای موبایل یا کامپیوتر قرار میدی خودت ساختی واخبار فیلم ها و سینما ها و چندین مثال قابل توجه دیگه ؟؟!!!
دوست عزیز اگه بخوای کمی عمیق تر نگاه کنی میبینی که ماهیت همه این بخش ها کپی/پیست از جاهای مختلف هستش و در واقع خاصیت انجمن ها اینه که با توجه به درخواست های اعضا این مطالب در اختیارشون قرار میگیره و به سوالاتشون درباره مطالب توضیح داده میشه...
حالا من نمیدونم شما چطور فکر میکنید که با اضافه کردن یک دکمه تشکر مطالب کپی/پیست در سایت به وجود میاد که الان نیست!!!شاید درست بفرمایید که ممکنه درخواست تشکر بعد از مطلب به پستهای دوستان افزوده بشه ولی آیا واقعا این تغییر اینقدر آزار دهنده است؟
در حالی که به نظر من حتی اگه چنین درخواستی هم اعضا بعد از مطالب هر پست خودشون کنند بسیار بهتر از اینه که دیگر اعضا با ارسال یک پست خالی از محتوا از وی تشکر کنند و احتمالا در پستی جداگانه هم طرف به تشکری که ازش شده جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این طوری که پستهای بدون محتوا و غیر مفید بسیار بیشتر هستش تا اضافه شدن یک جمله در انتهای پستها...
ضمن اینکه شما خودت با توجه به مطلبی که در اون پست قرار گرفته تشخیص میدی که ارزش تشکر داره یا خیر و شاید از کسی که جمله تشکر یادتون نره رو اضافه نکرده تشکر کنی و از شخص دیگه ای که مطلب مفیدی نداشته و چنین درخواستی رو هم اظهار داشته تشکر نکنی،دیگه به هر حال تصمیم با خوانندگان مطلب هست و فکر نمیکنم اون جمله تاثیر زیادی در تصمیم گیری بزاره...
موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد
من با کپی پیست مشکلی ندارم , چون بیشتر از 90% تاپیک هایی که اینجا برای معرفی درست میشن کپی شده از یه جای دیگن ...
من منظورم اون قسمت قربون صدقه رفتن برای جمع کردنه تشکره ...
و اینکه الان این همه فروم فارسی با دکمه تشکر هست پس چرا هیچ کدومشون مثل اینجا پرطرفدار نیست ...
به نظر من اگه کسی بخواد با یه پست از یه نفر تشکر کنه هیچ اشکالی نداره ...
...موفق باشی...
اولان بودنش معنایی نداره ...
کسی که استفاده کرده پست میده دیگه ..
صد تا سایت که دارای این دکمه بوده دیدیم .
همه اش شده وسیله ی شوخی و کرکر خنده !
همه هم عادت می کنن هر چی می نویسن فوری زیرش اضافه کنن « تشکر یادت نره »
وقتی هم تشکر ها کم باشه فوری دلگیر بشن و ....
نبودنش خیلی بهتر از بودنشه .