بابا گیر ندید به جزییات که چرا پلاک نداره چرا آرم نداره...اصل کار رو بچسپید ببینید چی شده...
هادی خیلی باحال شده....
Printable View
بابا گیر ندید به جزییات که چرا پلاک نداره چرا آرم نداره...اصل کار رو بچسپید ببینید چی شده...
هادی خیلی باحال شده....
ممنون کورش جان عزیزنقل قول:
به بهنقل قول:
به به
مجتبی جان ، چطوری رفیق
آقا اگه به دلت نشسته همینو بپیچم ها ؟ :31:
کادش کنم؟
سلام چطورینقل قول:
ماشین وزن نداره ! ها ،
به این میگن یه نظره تخصصیا :31:
خوب من موتوراشو نساختم برای همین وزن نداره
راستی برنامه نویس تویی من که نمیتونم وزن بهش بدم :31:
قربانت
ممنوننقل قول:
رینگ ملی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
اگه این رینگ ملیه عوضش کنم ها :31:
شهاب !! کی به پلاک گیر داد ، نه بگو گیر داد :31:نقل قول:
قربانت برم مهندس :31:
رينگ هاي ماشينه مصنوعيه يعني خيلي خوب نشده و توي رينکا نبايد اون طوري برق بزنه هواکش جلوش زيادي بزرگه(اگه خودت طراحیش کردی) که فکر نکنم (پس به طراح اصلیش گفتم: دی[/FONT])
فکر نمیکنی هیچ که شیشه ماشینای امروزی اینطور نیست که اصلا وجود نداشته باشه یعنی شفاف شفاف ؟؟؟؟؟
اینطور که تو کردیش مثل اینکه کارخونه یادش رفته شیشه هاشو بندازه روش :دی
مات کنشون و نورهایی هم از اون فلاش هایی که باهاش از ماشین عکس انداختن تو آتیله روی شیشه ها بنداز
بچه ها اصلا ناراحت نباشید ماشین هادی جون رنگش متالیک نیس که رفلکس بیرون بده :دی
رنگ معمولیه
تازگیا رنگای ماشینای جدید خیلی عالیه یه رنگی هست مخلوطی از قرمز و نارنجی اووووووووووففففففففف
آقا من اصولا نه تخصصی دارم در این رشته نه چیزی و فقط به چشم یه بیننده که نشسته داره کارتونی رو که تو ساختی و توش این ماشینه رو میبینه
میدونی شبیه need for speed underground 1 هست گرافیکش
آها یه چیزه دیگه شیشه هایی که پس هستند (سمت چپ و عقب) میبینی؟ ماته یعنی درست نیست در حالی که اونا باید با دید خیلی خیلی کمی دیده بشند یعنی شیشه های جلو و راستی نمیذارند که تو اونا رو خوب ببینی اوکی؟
اوه اوه اوه
اینجا رو این چند میلیون کیلومتر راه رفته؟؟؟؟؟؟
چی؟
0 کیلومتره؟
برو بابا ماشین 0 کیلومتر که لاستیکاش آینه نیست....
دیدی چقدر خود لاستیک و لبه هاشو صاف کشیدی
آفرین یه نقطه قوتی که پیدا کردم اینه که نور پردازیت یکم خوبه یعنی آدم میفهمه که عکاس از طرف گلگیر سمت راست گوشه عکس انداخته و اگه دقت کنی خوب تونستی نشون بدی که جلوی گلگیر عقب روشنتر و عقب گلگیر جلو تاریکه ولی قد عکاس کوتاه بوده در حد 75 سانت چون اصولا اگه بلند تر بود باید کاپوت هم روشن میشد و سقف تاریکتر از اون این در حالیه که ما میبینیم گوشه مقابل تصویر کاپوت و سقف نور سفیدی بهش خورده و یا شایدم خودشون سفید رنگش کردند :دی
اگه این ماشین و راننده ش به هوای برفی بخورند حتما یه اتفاقی میفته
برف پاکناش یادت رفته
این رندر که میگن ینی چی؟ (میگم مثل اینکه آفهام بهت نمیرسه نه؟ خوب اگه میرسه اینو اونجا بگو)
خوب داداش هادی جونم امیدوارم که به عنوان یه بیننده و مثل شرکت های خارجی که از بچه ها برای طراحی ماشیناشون استفاده میکنند تو هم از بچگی من در زمینه انیمیشن و 3D استفاده لازمه رو بکنی چون درنهایت این من و امثال منم که کارتو تو اینور اونور یا تو سینما یا تو PCمون خواهیم دید و اونوقته که بگیم ناکس این خارجیا ببین چی درررررست کردنننننننننننننن (همراه با باز موندن دهان)
و همین ما ها نمیدونیم که بابا عزیز دل برادر یکی از بزرگترین متخصص های دست اندر کار need for speed و خیلی از فیلمای خارجکی ایرانی اند و بازم اینجاست که خارج میخواد بگه بکپ سر جان آهااااان پول بده نفت بده بیا اینم شرک نیگا کردی بیا واسم کار کن چون این تو رو واسم نوکر میکنه
خوب پس تو هم مثل من هدفهای متعالی در سرت بپرورون تا بتونی روزی به اونا برسی و به رسیدن به اونا امیدوار باشی و وقتی به اونا رسیدی نایست و بازم هدف های متعالی تر ی در ذهنت در زمینه کاریت بپرور تا روزی بتونی به این طریق به همه (و نه الزاما ایرانیا) بفهمونی که هههههههههوووووووووووووییی ییییییییییییییی این منم یه ایرانی که شما میخواستید خرش کنید سوارش شید:-P
دیدی من خرت نمیشم من خر خودمو سوار میشم و شما رو خر میکنم :27:
و اون چه رو که درسته رو به مغز مردم تزریق میکنم حقیقت رو چون که خودم به حقیقت رسیدم[/RIGHT][/RIGHT]
[/RIGHT]
سلام!!نقل قول:
خوب من الآن چی بگم ،
خوب اینجا که جای جواب دادن به حرفات نیست ، اما هستم در خدمتت رفیق
خیلی ممنون
صحبتی با دوستان : نگاه کنید ، یاد بگیرید نصفه شما هم باهام رفیق نیست ببینید چقدر نقد آگاهانه همراه با تخصص ، کمی تا قسمتی زیاد میکنه :31:
یاد بگیرید :31:
سلام هادی جان دمت گرم اینم مثل بقیه توپ شده ...
فقط یه ایراد بگیرم...اونم اونم بگیرم یا نگیرم....
هادی به نظر من مدلینگ واقعا عالیه نور پردازی هم همینطور و متریالم همینطور ولی فکر میکنم یکم تنظیمات رندر جای کار داره چون یه مقدار ماشین خفه هستش همچین زنده نیست....حالا بازم نمیدونم برای چیه...
ولی هادی بی تعارف میگم کارات حرف نداره....
ایول هادی خیلی بهتر شده ..... من اشکالی نمیبینم ..... موفق باشی داداش !
سلام بهزاد خوبینقل قول:
منم میدونم که رندرش هنوز ایراد داره اما نسبت به رندره قبلی به نظرم بهتر شده حالا بایزم باید روی رندر کار کنم اما فعلا با این ماشین دیگه کاری ندارم
انشالله بعدیا
ممنون
سلام علی جون چطوری؟نقل قول:
این که پره اشکاله ، یکمی دقت کن:31:
ممنون
سلام.به نظر من اون قبلی از نظررندر بهتر بود ولی انگار توی این اشکالات مدلینگ رو (کاپوت و زیر چراق تو قبلی) بر طرف کردی ولی جلوی ماشین خیلی تو ذوق میزنه عوضش کنی بهتره.
موفق باشی.
واقعا عالی شده
ایول هادی جان
فقط سایه هاش اشکل داره
خوب عیسی جان من مدلینگو اصلا تغییر ندادم تو قبلیه رندرش باعث شده بود اینطوری بشه اما اینجا گمونم رندر خیلی بهتر مدلینگو نشون دادهنقل قول:
ممنونم
ممنونم حمید جان انشالله کارای بعدی روی رندر بیشتر کار میکنمنقل قول: