آفرین
اما به نظرم شما بهتره قبله ساخت کلی ازش رندر نگیری تا مشکلاتش پنهان نشه اینطوری راحت تر میتونی به مشکلاتت پی ببری
بعد اینکه توجه به جزئیات ریز توی ماشینهای قدیمی خیلی باحاله هر چی بیشتر شلوغشون کنی طبیعی تر میشه
Printable View
آفرین
اما به نظرم شما بهتره قبله ساخت کلی ازش رندر نگیری تا مشکلاتش پنهان نشه اینطوری راحت تر میتونی به مشکلاتت پی ببری
بعد اینکه توجه به جزئیات ریز توی ماشینهای قدیمی خیلی باحاله هر چی بیشتر شلوغشون کنی طبیعی تر میشه
SSS_HHH_OOO
ممنون . من از روش پلن و گسترشش استفاده کردم ...
mnb,./
ممنون .
b3dnet
ممنون
hadi665
ممنون . به نکات خوبی اشاره کردید حتما ازش استفاده می کنم .
امروز زیاد وقت نکردم روش کار کنم فقط در حد بازسازی گلگیر و زاویه های کامیون و البته مقداری از برش ها .
فردا تا یه مرحله ای از کار رو میزارم که به اشکلاتش پی ببرم . ممنون ...
آقا شما چرا اینجوری نقل قول میکنی
اون گوشه نوشته اینو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمومه
آخه اونطوری سریع تر میشه ...نقل قول:
اینم تصویر تا اینجای کار !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رندر نکردم همینطوری از محیط کار عکس گرفتم .
چون این آبجکت برای انیمیشن هست من میخوام یکم متفاوت باشه با مدل اصلی اینطوری هم راحت تر میشه
هم جذاب تر ... چون به هرحال وجود مدل های واقعی در انیمیشن جذابیت رو کم میکنه ...
خوبه فقط لبه هاشو بده تو
خوبه این چلاک چیه؟
Nicolas Cage
ممنون . بله اونکه آره اما گذاشتم برای آخر کار ...
rozhan_8915
پلاکش رو فعلا برای آزمایش زدم ...
خوبه
ادامه بده...
خیلی خوب شده ادامه بده لبه ها هم بده تو چون جذابیت کارو خیلی بالاتر میبره
ممنون ...
در چند روز آینده امتحان ویژوال دارم به همین دلیل ممکنه تو این چند روز روش کار نکنم چون نمیتونم کم کار کنم اگر کار کنم دیگه نمیتونم کار نکنم یعنی اگر روش کار کنم باید زیاد کار کنم که یعنی نمیتونم کم کار کنم که یعنی کار میکنم اما بعد از امتحان چون همونطور که گفتم اگر روش کار کنم دیگه نمیتونم کم کار کنم و ... ( چی گفتم )