سبک کارای مهران مدیری فرق میکنه.نقل قول:
اون کارهاش خیلی عمیق تر از بقیه هستش و خیلی با ظرافت منظورش رو میرسونه.
البته من عطاران هم در کارهای طنز قبول دارم .
Printable View
سبک کارای مهران مدیری فرق میکنه.نقل قول:
اون کارهاش خیلی عمیق تر از بقیه هستش و خیلی با ظرافت منظورش رو میرسونه.
البته من عطاران هم در کارهای طنز قبول دارم .
نقل قول:
ممنون و مرسی از هردوی شمانقل قول:
درسته همينطوره . حسن كارهاي عطاران هميشه در اين بوده كه اتفاقات زندگي رو اون طور كه هست با طرح جزئياتش در جريان طنز قرار ميده و اين هنر بزرگيه . همينكه توي خانواده اي با اين وضع مالي داره يكسري اتفاقات با بار طنز مي افته ميتونه ديدگاه مارو نسبت به مشكلاتمون تغيير بده و خيلي از خانواده ها رو از آسيب افسردگي ناشي از مشكلات زندگي نجات بده . اين نوع زندگي توي سريال ترش و شيرين هم بخوبي نشون داده شد . و همه شاهد بوديم كه مثل همشه تا آخرين قسمت و آخرين دقايق فيلم ،موفقيت و محبوبيتش رو حفظ كرد كه اين هم يكي ديگه از محاسن كارهاي عطارانه .نقل قول:
در مورد كارهاي مهران مديري هم من با شما كاملا موافقم .
و اين خيلي جالبه كه دو نفر با دو سبك كاملا متفاوت ، طنز ميسازن و هر دو هم به يك اندازه موفقند .
سریاله با حالیه . من یه هفتهس شروع کردم به دیدنش باحاله.
میشه گفت هر طنازی ( طنز پردازی ) همراه با مقتضیات زمان خودش مناسبه!
یعنی مثلاً مهران اگه الان بیاد و یه فیلم دیگه توی همین مواقع نمایش بده! معلومه که خوب در نمیاد!
پس تا موقعی که یه مدتی هست که فیلمای طنزی نشون نداده و مردم کشته و مرده ی فیلم خوبی از تلویزیونن هر فیلمی میتونه نعمت باشه! ( کفش کهنه در بیابان نعمت است ). ولی خودمونیم همه چیو برعکس گفتم!
در کل من میگم بر اساس رده بندی من توی این فیلم :
1- علی صادقی
2- احسان ( نمیدونم اسمش چیه )
3- شهره لرستانی
4- ؟
5- ؟
شما هم بفرمائید.
مدیری که جای خود داره.
عطاران هم سریال هاش معرکه هستش.
مهران غفوریان هم که دوتا از سه تا زیر اسمان شهرش رو هیچوقت نمیشه فراموش کرد.
علی صادقی آخرشه !
آخر نقد و بررسی بود
با حرفات کاملا موافقم:27:نقل قول:
البته کارهای عطاران تازگی ها تکراری شده همیشه یک بابای مثل ماشالله تو سریالش هست که از طبقه ی پایین هست و چیز زیادی سرش نمیشه و هرچی بلاهست سرش میاد.
اما مهران مدیری کاراش بیشتر انعطاف داره...
مهران مدیری به نظر من کارهاش خیلی پخته تر هست مجموعه مرد هزار چهره به نظر من بهترین و کامل ترین مجموعه ی طنزی بوده که تا حالا تو کشور ساخته شده. نه درش توهین به کسی دیده شد و مثل مجموعه های قبل طنز براساس سخنان بازیگران نبود.
یه چیز خیلی مهم اینکه نمیشه کارهای مدیری را با عطاران مقایسه کرد چون مدیری 90% کارهاش مجموعه 90 قسمتی هست که هرشب پخش میشه این جور برنامه های باعث میشه نشه زیاد روی کارهای طنز فکر کرد و از طرفی داستانها هم ضعیف و حساب شده نباشه .
اما کارهای عطاران معمولا سریال های 30 قسمتی هست که وقت زیادتری روش گذاشته میشه. و چون مثل طنز 90 قسمتی مجبور نیست یک قسمت را صبح فیلم بگیره تا شب روی انتن بره کارگردانی هم قوی تر هست.
واقعا علی صادقی کارش مثل همیشه عالیه.:27:
به نظر من احمق ترین نقش فیلم به این دختره مرضیه داده شده بهش هم میخوره:31:
آیا این سریال اولین کاریه که مجید صالحی کارگردانیشو میکنه؟
ولی واقعا عالیه
اگه اولين كارش باشه بايد بگم بي نظيره . توي اين سريال به نظر من همه بازيگرا ميتونن بيننده رو بخندونن ولي تو كاراي مهران مديري هميشه عوامل و نقش هاي بي ربط و سياهي لشگر هست .نقل قول: