سلامنقل قول:
من این قسمت رو گیر کردم
با دکمه tab شماره fps رو پیدا میکنیم مثلا 25 هستش بعد توی منو زیرنویس ها که چند تا گذینه داره ما باید 25 رو به کدوم عدد تبدیل کنیم؟
ممنون از شما
Printable View
سلامنقل قول:
من این قسمت رو گیر کردم
با دکمه tab شماره fps رو پیدا میکنیم مثلا 25 هستش بعد توی منو زیرنویس ها که چند تا گذینه داره ما باید 25 رو به کدوم عدد تبدیل کنیم؟
ممنون از شما
عزیز جان گزینه ی Tab اف پی اس فیلم رو به شوما نشون میده ، مثلا 25 ... شوما میای توی منوی Convert ... توی عکس می بینی که اف پی اس زیرنویس 23.97 هست ... حالا شوما گزینه ی پنجم رو انتخاب می کنی ... یعنی اف پی اس 23 زیرنویس ، تبدیل بشه به 25 که اف پی اس فیلم هست و هماهنگی به وجود میاد .:20:
سلام. بعد از هماهنگ كردن بايد چيكار كنيم كه دفعات بعد نيازي به اين كار نباشه؟
تشكر
Save بفرمایید زیرنویس رو...نقل قول:
سلامنقل قول:
آقا من بعد از دو ماه هم هنوز نتونستم این کار رو انجام بدم
ببینید من الان یه فیلم دارم که FPS این فیلم 23.98 هستش
حالا تو منوی زیرنویس که میرم توی قسمت FPS این عکس رو شما ببینید فقط به من بگید که کدوم رو باید انتخاب کنم؟
د خوب اصلا تو این عکس شما 23.98 میبینید که من تبدیل کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنیدکد:http://hamedkhatar.persiangig.com/image/fps.jpg
ممنون
از edit استفاده کن
گزینه ی سوم یعنی ( 23.976 ) هم بدک نیست .:5: همش چهار هزارم اختلاف دارن با هم ، حل میشه انشاالله ! .. ! :27:
حالا چطوری و از کجا save بکنم زیرنویس رونقل قول:
fps کجاست .من وقتی tab نمیدونم کدام گزینه استنقل قول:
tab نام یک کلیده که بالای Caps lock و shift است .
سلام من dvd یه فیلم و دارم که هم زیرنویس انگلیسی داره هم فارسی چجوری میتونم با استفاده از این نرم افزار هر 2 تا زیرنویس رو داشته باشم چون که منوی dvd controls همچین امکانی و نداره از طریق منوی subtitles هم که نمیشه لود کرد ممنون میشم کمکم کنید :)