-
php یه راهنما داره که توضیحات مربوط به همه توابع، کیوردها و .... موجود توی php رو توی اون با مثال توضیح داده
حتی در مورد بسیاری از اکستنشنهایی که توسط سایر شرکتها هم برای php اومده میتونی توی این راهنما مطلب پیدا کنی
اگر هم که از zend ide یا مثلاً phpdesigner استفاده کنی با یه دکمه مثلاً همون f1 میتونی توضیحات مربوط به قسمت مورد نظرتون باز کنی
از این صفحه میتونی اونو دانلود کنی:
کد:
http://ir.php.net/download-docs.php
البته تو فرمتهای مختلفی ارائه شده ولی به نظرم فرمت chm از همشون بهتره چون هم میتونی توش راحت سرچ کنی هم لیست favorites داره در کل من با این فرمت خیلی راحتترم
-
دوست عزیزneopersia از اینکه راهنمایی کردی خیلی ممنون و لینک دانلودت فکر می کنم خیلی کار را انداز باشه.
فقط اگه میشه یه کتاب خوب که ترجمه خوبی هم داشته باشه بشه معرفی کنی دیگه خیلی عالیه.چون من یه کتاب گرفتم خیلی جامع هست ولی معلومه که مترجم خودش درک درستی از کدها و دستورات و تعاریف نداره و یه چیزی رو به عنوان ترجمه سمبل کرده.
-
بهترین مرجع همونی هست که یاسر جان معرفی کردن
ترجمه های فارسی به درد بخور نیستن
-
از راهنمایی همه ممنون نتیجه دلخواهم رو گرفتم.
فقط یه مشکل با یه فایل index.htm پیدا کردم که خود به خود تو public_html هاستم ظاهر شده و نمی دونم چیه.جزئیات دقیق تر رو تو یه تاپیک دیگه میگم انشاا.. که هک مک تو کار نباشه.بازم از همه ممنونم
-
محتویاتش چیه؟
اینجا کدش رو بزار