بله حتما ایدی من در یاهو مسنجر mosimaxellgame
من چندتا طراحی سیاه قلم از صحنه های که قرار طراحی بشه اماده کردم چیز جالبی شده
فردا احتمالا اسکن می گیرم و در تاپیک قرار میدم تا با سبک کار بیشتر آشنا بشید ...
Printable View
بله حتما ایدی من در یاهو مسنجر mosimaxellgame
من چندتا طراحی سیاه قلم از صحنه های که قرار طراحی بشه اماده کردم چیز جالبی شده
فردا احتمالا اسکن می گیرم و در تاپیک قرار میدم تا با سبک کار بیشتر آشنا بشید ...
خوبه یه نمونه بزاری خیلی خوبه
دستت درد نکنه
حالا چرا الان مگه قرار نبود اول تابستون باشه کاشکی یه خورده عقب می انداختیش ولی در کل ما هم هستیم بسم الله
آقا ما هم هستیم :11:
................................. :20:
ممنون دوستان .
در مورد شروع کار بله از تابستان کار شروع میشه اما این تاپیک رو چند روز زودتر زدم که هم یه یاد آوری بشه و هم بتونیم علاقه مندان بیشتری رو وارد گروه کنیم . در مورد نمونه کار من برای اینکه اعضای با سبک گرافیکی کار آشنا بشن دارم اولین صحنه رو به تنهایی طراحی میکنم که مربوط میشه به قسمتی از شهر با یه زاویه پردازی جالب . اگر فردا کلاس نداشتم فکر می کنم موفق میشدم کاملش کنم اما به همین دلیل فکر کنم پس فردا کامل بشه . شیوه کار هم به صورتی هست که قبلا گفتم یعنی صحنه فرضی رو روی کاغذ پیاده کردم و طبق اون دارم کار رو پیش می برم ...
دوستانی که اعلام آمادگی می کنند لطفا لینکی از یه نمونه کارشون رو هم در پستشون قرار بدن .
موفق باشید ...
تا امروز حدود 60% از طراحی نمونه صحنه ای از انیمیشن تکمیل شده که انشاالله به زودی کامل میشه و در سایت قرار داده میشه ...
آقا اگه میشه بگی چه جوری میخوای این پروژه رو انجام بدی
ها؟
در ضمن منم اعلام آمادگی میکنم
آقا منم اینترنتی هستم
من هم همچینی یه چیزایی از این ملعون شده سر در میارم. درک سه بعدی من خوبه و از قدرت تجسم خوبی برخوردار هستم ولی زیاد با این نرم افزار کار نکرده ام و پروژه ای را که نیت به ساخت کرده بودم با فجاهت تمام شکست خورد.
ولی اصلا از متریال سر در نمیارم. یه دفعه به طور اتفاقی متریال یک پرتقال را چنان قشنگ درآوردم که از نمونه زنده اش هم طبیعی تر بود.
دوستان اگر شروع کنند و دست ما هم بگیرند (و البته خودم هم دو سه تا کتاب درست حسابی می خونم) من هم می تونم کمک کنم. البته اگر بتونیم جلسه های حضوری تشکیل بدیم و علم کم خود را سهیم شویم خوب تر میشه. حتی اگر محدود و در سطح شهر باشه. من خودم حاضرم پس از این هفته هر موقع و هر مکان در همدان جلسه تشکیل دهم.