کاهش دادن سرعت نور کاری نداره. خود شما هم میتونی این کارو بکنی ولی اینکه به حدی برسونی که بشه با چشم مسلح دیدش ممکن نیست و همونطور که دوستمون گفتند نور در سرعت های بالا (حدود 3000000) میشه گفت از فوتون تشکیل شده نه در سرعت های پایین.نقل قول:
Printable View
کاهش دادن سرعت نور کاری نداره. خود شما هم میتونی این کارو بکنی ولی اینکه به حدی برسونی که بشه با چشم مسلح دیدش ممکن نیست و همونطور که دوستمون گفتند نور در سرعت های بالا (حدود 3000000) میشه گفت از فوتون تشکیل شده نه در سرعت های پایین.نقل قول:
بله کاری نداره و ما با رد کردن اون از یک محیط غلیظ می تونیم سرعتشو کم کنیم ولی اونا خیلی بیش تر از این کم ترش گرده بودندنقل قول:
گفته می شود که نور سرشت ذره ایو موجی دارد.یعنی رفتار این دو را نشان می دهد.
بالا خره نتیجه چی شد؟
میشه فوتون رو دید یا نه؟
شما میگید اگه سرعت نور اونقدر کم بشه که بشه دیدش فوتون تغییر هویت میده
پس اون خبری که پخش شده بود، شایعه بوده؟
واقعیت اینه که سطح این مطالب اگر بخواهیم واقعی بحث کنیم خیلی بالاتر از سطح ماست.من هم تا 1 هفته ی دیگه فیزیک کوانتومی پیشرفته رو شروع می کنم.شاید اون موقع بهتر تونستم کمک کنم.عذر می خوام.نقل قول:
بالا خره نتیجه چی شد؟
میشه فوتون رو دید یا نه؟
شما میگید اگه سرعت نور اونقدر کم بشه که بشه دیدش فوتون تغییر هویت میده
پس اون خبری که پخش شده بود، شایعه بوده؟
اگر مکانیک کوانتومی پیشرفته رو هم بخونی بازم نمی تونی جواب دیگه ای پیدا کنی!
ممنون:11:نقل قول:
فیزیک کوانتومی دقیقا در چه موردی هستش؟
میشه یه توضیح کلی بدید که راجع به چیه؟
قرار نشد سوالات رو تو یه تاپیک بپرسید ...نقل قول:
این سوال جاش یه تاپیک جدیده ...
موفق باشی ...
اون طور كه من ميدونم اين جوري است:
فوتون ذره اي مخلوت از انرژي و جرم است. البته اين وقتي معني دارد كه اين ذره در حال حركت باشه و وقتي از حركت باز مي ايستد (جذب مي شود) فقط انرژي است.
من هم شنيده ام كه اين كار را كرده اند: سرعت نور را به اندازه اي رسانده اند كه سرعت آن برابر با سرعت راه رفتن يك انسان شده است.
ولي كي مي دونه راسته يا دروغ؟
اين نظريه با قبول صفر مطلق ممكن است. زيرا با رسيدن به اين درجه تمام هت از حركت باز مي ايستد و هر چه به آن نزديك شويم سرعت حركت اجسام كمتر ميشه.
ولي طبق نظريه انيشتن سرعت نور بدون در نظر گرفتن محيط و عوامل محيطي مقدار ثابتي است. پس از اين نظر غير ممكن است
مگه فوتون جرم داره. ما که تا حالا نشنیدیم!:18:نقل قول: