بله بهتره بگردید چون من نکاتی رو که میگم اغلب تکرار نمیکنم
بله بهتره بگردید چون من نکاتی رو که میگم اغلب تکرار نمیکنم
دوست عزیز رم دستگاه (البته نظر شخصی من) روی کارت گرافیت از نظر گرافیکی تاثیر نداره(البته در مورد کارت هایی که share نیستند مثل intel 945gm) ولی می تونه به Cpu در هنگام اجرا کمک کنه که مقداری از بار اضافیش جبران بشه تا بازی با لگ(پرش و گیر کردن) کمتر اجرا بشه و این مشخصه روی Cpuهای 1.6 و 1.7 محسوس تره.و اگر شما به فرض رم 10گیگ هم ببندی تاثیری نسبت به 2گیگ نمی بینی چون کامپیوتر و ویندوز به اندازه مورد نیاز ازش استفاده می کنن و این تعبیر که رم بیشتر سرعتو می بره بالا و ...اشتباهه و من این نتایج رو از تست کردن مدلهای Sony-Gateway-Dell-Toshiba بدست آوردم و همش نتایج بررسی های خودم هست شاید نظر دوستان با نظر من متفاوت باشهنقل قول:
در مورد قیمت هم رم 1گیگ رو می دونم از 35-75 هزار تومان هست که من 2تا 1گیگ مارک زیمنس آلمان گرفتم 150.000 تومان البته تفاوت قیمتش ارزششو داره
نه دوست عزیز نظر شما درسته .... برای لپ تاپ حداکثر رم 2 پیشنهاد میشه اونم برای ویستا چون فضای اضافه خالیه و فقط شما هزینه میکنید ولی استفاده خیر ... page file ها هم اینقدر فضا نمیخواهند اگر بخواهند روی هارد 0 بشوند و همه رو از رم بکشه !
رم crossair هم عالیه اما گیر نمیاد ... زیمنس ؟ یکم گرون نیست ؟
خب اگر تا 2 گیگ بیشتر اضافیه چرا خودتون 4 گیگ انداختید؟
یا اینکه چرا تو کانفیگ 4 گیگ هم میزاره؟
من ننداختم خود لپ تاپم و شخصی که اینو خریداری کرده بود اینطور انداخته .... وگرنه همون 2 کافیه
در ضمن شاید کسی بخواهد 4 گیگ رم رو استفاده کنه مثلا کسی که کارش دائما کپچر و ... هست به همین 4 گیگ نیاز داره ... برای کارهای غیر حرفه ای بی استفاده است .... شرکته هم به فکر پول کانفیگشه تا دلش بسوزه برای یوزرها
برای برنامه نویسی 2گیگ کافیه؟یا 4گیگ بهتر کارم را راه میندازه؟
کافیه .... یک ماژول تک 2 گیگ بندازید نهایت 60 تا 70 تومن ... هر وقت نیاز پیدا کردید به رم بیشتر برید یه دو دیگه هم بخرید
اینطور راحت ترید
کافیه .... یک ماژول تک 2 گیگ بندازید نهایت 60 تا 70 تومن ... هر وقت نیاز پیدا کردید به رم بیشتر برید یه دو دیگه هم بخرید
اینطور راحت ترید