ولی در کل من نمی دونم از چه سیستم هایی استفاده می کنن؟
Printable View
ولی در کل من نمی دونم از چه سیستم هایی استفاده می کنن؟
نقل قول:
آقا هادی ممنون.
این ماله مایاست . البته با maya software رندر گرفتم و با تنظیمات کم ( زمان رندر حدود 2 دقیقه ) به کارت میاد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین جان گمونم این متریاله نه
پخش آب نداره ها؟
داره؟
این چند لایه ست ، یه لایش همون متریال اقیانوسه .نقل قول:
حسین جان گمونم این متریاله نه
پخش آب نداره ها؟
داره؟
میشه بگی منظورت از پخش آب چیه ؟
نگاه کن پخش آب یعنی که موج وقتی بالا میره بعد میخوره روی زمین انگاری ذره های سفیده آب روی هوا پخش میشه
اگه بشه اونا رو شبیه سازی کرد ، اون وقت یه موج کامل داریم
که گمونم به راحتی نمیشه
برای ساخت یه همچین چیزی مطمئنا از defector استفاده میشه که وقتی سیستم ذره ای بهش میخوره دوباره به بالا بره و با gravity و wind از این چیزا هم میشه تنظیمش کرد ...خوب گفتنش راحته ولی در کل سخته البته یه سیستم ذره ای هم تو max جدید اومده یعنی از 8 به این ور PF Source که خیلی امکانات داره....
بهزاد فکر نکنم بدونه استفاده از پلاگین و با استفاده از همین چیزا که توی مکس هست یا مایا بشه اینو درست کرد
آره منم همینو میگم چون خیلی سخت میشه مثلا brush خود مکس خیلی کار باهاش سخته ولی z-brush اینو به راحتی انجام میده....
عجب بحث قشنگی...من میدونم که با مایا هم نمیشه این کار رو کرد... همین تصویر بالا رو به راحتی میشه بامکس ساخت..... برای این کار چندتا راه وجود داره.....(البته تا اونجایی که من میدونم.... تا حالا امتحان نکردم)
1) از Reactor Water استفاده کنید ... این ابزار موج رو خیلی طبیعی به وجود میاره..... حتی برای هر ذره هم که روی آب بخوره موج ایجاد میکنه..... بعد با Max script برای نقاطی که تانژانت زاویه شون با افق از 1 بیشتر میشه سیستم ذره ای فعال بشه و ...... (خیلی سخته... باید خیلی خوب مکس اسکریپت رو بلد باشین....)
2) خیلی راحت و فقط با قرار دادن یه باد قوی در برنامه Realflow و زدن دکمه Simulate این تصویر رو ایجاد کنید...
اون آقای زرگرپور هم فوق لیسانسش رو در رشته مکانیک خونده بود و کاملا در نوشتن معادلات موج و استفاده از سیستم ذره ای تبحر داشت.....
یکی از دلایلی هم که بیشتر از مکس از مایا تو ساخت جلوه های ویژه استفاده میشه همین ایشون هست... به دلیل شهرت کارگردانهای معروف از ایشون برای کارگردانی جلوه های ویژه استفاده میکنن و ایشون هم که از اول فقط با مایا کار کرده....
یه راه دیگه هم هست که سخته.... و بدرد عکس ثابت میخوره و نمیشه متحرکش کرد.... با دست موج رو بسازید و Face های نوک موج رو انتخاب کنید و سیستم ذره ای رو بهش اعمال کنید.... و با یه ماده مناسب برای سیستم ذره ای بسازیدش......