آقا بیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خيلي ممنون.
فردا امتحانش ميكنم.
خواهش میکنم
سلام ببين اين کاري که ميگي اصلا سخت نيست ببين تو اول بايد گربتو طراحي کني و بعد متحرکش کني حالا وقتي اين کارو کردي بايد بياي و يه پرده بزاري و اونو وصلش کني به يه چوب پرده به صورتي که چوب پرده تکون نخوره و پرده به اون وصل باشه برای این کار :
باید بیای تو قسمت rector Cloth و بعد vertex انتخاب کنی و بعد تو قسمت constraints بیای attach to ring body انتخاب کنی حالا میری به قسمت attach to ringid body و رو قسمت none میرنی حلا باید چوب پردرو انتخاب کنی اینطوری پارچه با اون vertex هایی که انتخاب کردی به چوب پرده میچسبه ....
و بعدش بياي همرو ببري تو reactor حالا تو اونجا بیای گربتو که متحرکش کردیی انتخاب کنی و تو قسمت ریکتورproperty گزینه ی unyielding انتخاب کنی.وقتي که اين کارو ميکني پارچه به اون چوب پرده آويزون ميشه و گربه هم راه ميره و همون حالتي رو که ميخواي درست ميکنه...
سلام
خيلي ممنون از توضيحي كه داديد ولي من چون اصلا با ركتور آشنايي ندارم هيچي از حرفهاتون رو نفهمي دم.
اگه ممكنه با تصوير بگذاري اگر هم نمي شه.
سايتي يا آموزش هست ممنون ميشم لينك بديد.
من توضيح سه خط اول رو فهميدم.
چه جوري همه رو ببرم تو ركتور؟
اگه ميشه دو خط آخرش رو توضيح بيشتري بديد.
متشكرم.
دوستان كسي نيست لطف كنه دو خط آخرش رو توضيح بده؟نقل قول:
سلام ببخشید جایی بودم الان دیدم....
خوب ببین برای اینکه همرو ببری تو reactor باید این کار هایی که میگم بکنی....
1: جسم هایی که میخوای سفت باشن مثل چوب پرده و زمینو از اینا باید انتخاب کنی و
2:و اونی که میخوای پرده بشه اول باید انتخابش کنی و بعد تو قسمت modify بیای reactor cloth انتخاب کنی و بعد هم بیای طبق عکس زیر اونو بزنی ....
حالا اگه دکمه reactor برنی و اجرا کنی مراحل کارو میبینی....
خواهش ميكنم.
حالا مي رم امتحان كنم ببينم ميتونم يا باز هم بايد مزاحمتون بشم.
آقا نمي دونم كجاش رو اشتباه كردم كه توپ متحرك(همون گربه كه بلد نيستم بسازم) از داخل پرده رد ميشه.
لطفا مرا راهنمايي بفرماييد.