دوست عزيز سلام
اينو كه خودم هم ميدونم
نميدونم چرا ذخيره نميشه
راستي منم خودم خيلي چيزاش رو ياد گرفتم
فقط مشكلم همينه
مرسي
باي
Printable View
دوست عزيز سلام
اينو كه خودم هم ميدونم
نميدونم چرا ذخيره نميشه
راستي منم خودم خيلي چيزاش رو ياد گرفتم
فقط مشكلم همينه
مرسي
باي
آقا دستت درد نكنه خيلي توپ هست توووووووووپ :) ;)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
شما جوري سوال رو پرسيدي كه من فكر كردم مبتدي هستي به هر حال ببخشيد :blush:
در مورد ذخيره نشدن پيغامها شايد شما پروفايل مناسب رو انتخاب نكردي
قابلتو نداشتنقل قول:
نوشته شده توسط shompeyt
ممنون
آيا اين برنامه تاريخ مصرف داره ؟؟؟
mehy10132 عزيز با رجيستر كردن محدوديت استفاده از بين ميره!!
نقل قول:
>> توجه : پس از پایان نصب برنامه روی گوشی خود یک پیام روی صفحه گوشی خواهید دید که در آن کد Register برنامه نوشته شده... شما باید فورا از روی آن کد یادداشت بردارید و در هنگام اجرای برنامه در قسمت Register فقط یکبار این کد را به برنامه بدهید تا برنامه بطور کامل رجیستر گردد.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط THE.BOSS
دوست عزيز ممنون از شما
دوست عزيز اگه ممكنه شما بگيد پروفايل مناسبش كدومه
ممنون از شما
باي
سلام
براي فعال كردن منشي و ضبط پيغامها اين كارا رو بايد انجام بديد:
1- از قسمت Profiles قسمت Respond list by IVR رو انتخاب كنيد كه بعد دو گزينه مياد كه شما Activate رو برا فعال كردنش انتخاب ميكنيد. براي تعيين اينكه كدوم شماره ها ميتونن پيغام بذارن ، كدوما نميتونن و ... گزينه ي دوم View & edit رو انتخاب كنيد
- تو قسمت Callers on.... ميتونين ليستي رو كه قبلا تهيه كردين رو انتخاب كنين تا پيغامهاي اون افراد ضبط بشه(توجه داشته باشين كه قسمت Active IVR روي Ex.Answer machine باشه)
- قسمت Remainder callers براي اينه كه اگه شماره هايي غير از شماره هاي توي ليست زنگ زدن ، برنامه چه كاري انجام بده!!!
- قسمت Hidden callers براي اينه كه اگه كسي زنگ زد و شمارش نيفتاد برنامه چه كاري انجام بده!
2- تو قسمت IVRs اولي (Ex.Answer machine) رو انتخاب كنين
- قسمت Action type بايد روي Leave a message باشه
- قسمت Greeting خودتون ميتونيد پيغام منشي رو ضبط كنين
- Sorry prompt براي اينه كه وقتي طرف جو گرفتش و خواست همه ي درد دلاشو برات بگه!!!! :happy: يا همون بيشتر از وقت تعيين شده حرف بزنه اين پيغام براش پخش ميشه و ضد حال ميخوره و ضبط پيغام قطع ميشه!
3- تو محيط اصلي برنامه كليد سمت چپ (options) رو بزنين بعد settings بعد IVR settings
- Auto answer delay مقدار زماني كه طرف معطل ميشه تا پيغام منشي براش پخش شه
- Mute bfr. answer بايد Yes باشه اگر نه صداي زنگ موبايلتون تو اون فاصله ي زماني بالا در مياد!!(ممكنه صداي منشي هم براش پخش نشه)
- Answ. mach. timeout مقدار زمان مجاز ضبط پيغام هست.
اگه باز مشكلي بود بگين اگه بتونم كمك ميكنم ;)
ممنون از شما
خيلي كامل و خوب بود
مرسي
موفق باشي
باي
جالبه که همه از روی سایت تک... کپی می گیرن حتی جزییات رو ولی فایل اصلی رو میان رو پرشین گیگ می اندازن...حیف این همه زحمتی که واسه ترجمه ی ... کشیدم من....
سلام
جناب emroozi83 من فكر نميكنم با وجود فايل تكستي كه داخل فايل zip هست مشكلي باشه :
من ميتونستم فقط خود فايل sis رو آپلود كنم و بذارم براي دانلود!!!کد:Mobisophy_1_.Interactive.Voice.Call.Master.v1.50.S60.SymbianOS. By Emroozi
.
.
.
--------- (((((Copyright 2005 ×××××.com All Rights Reserved.))))) ----------
موقع نصب برنامه هم آدرس سايت شما آورده شده
در ضمن من تو اولين پست، سايت شما رو هم ذكر كردم ولي بنا به قوانين توسط يكي از مديران حذف شده! ;)