اپسون فوق العادست. اسکنراش که حرف نداره و هیچ عیبی نمی تونید ازش بگیرید.پرینترهاش هم ممکنه یکم کند باشن ولی کیفیت فوق العاده ای دارن.
کانن سوسله.
از اچ پی هم از ریشه و بن حالم به هم می خوره.
Printable View
اپسون فوق العادست. اسکنراش که حرف نداره و هیچ عیبی نمی تونید ازش بگیرید.پرینترهاش هم ممکنه یکم کند باشن ولی کیفیت فوق العاده ای دارن.
کانن سوسله.
از اچ پی هم از ریشه و بن حالم به هم می خوره.
دم شما گرم حاجی !
آقا به من گفتن اپسون مدل 4530 یا 3045 اما تو سایتش همچین مدلی نیست طرف میگفت الان 67 تومنه
شما تو این رنج چیزی میشناسی یا پیشنهادی داری؟
مرسی
پرینتر های اپسون برای کسی که کار زیاد داره خوبه ولی وای به روزی که هدش خشک شه باید کل پرینتر را بندازی دور یا کلی هزینه کنی چون در اپسون هد از رنگ جداست(از کاتریج) ولی در اچ پی هد سر کاتریج است برای همین هم کاتریج اچ پی گران تر است چون شما با تعویض کاتریج هد را هم عوض می کنی
اگر هفته ای یک پرینت داری اپسون بگیر(که جوهر روی هد خشک نشه)
ولی اکر پرینتر کاری و عمری می خواهی اچ پی
این نظر من است تا نظر دیگران و خودتون چی باشه
یا حق
سلام.
من یه پرینتر میخوام بخرم در حدود 100 تومان.چیزی که در حد canon 1120 کارائی داشته باشه میتونم گیر بیارم؟برای مصرف خونگی میخوام ضمن اینکه توجه داشته باشید پرینتر canon 1120 زاپنی بود نه چینی... که متاسفانه شنیدم دیگه نو ش تولید نمیشه.
توضیح اضافه اینکه منظورم پرینتر سیاه و سفید ه.ممنون .
سلام
من یه پرینتر می خوام در حدودِ 120 تومن رنگی هم نباشه نبود
چیزی که برام مهمه اینه که هر چه دیرتر خراب بشه و هزینه نگهداری یِ پایینی داشته باشه
برایِ کارِ خانگی و چاپِ متن م کیفیتِ چاپِ عکس اصلا مهم نیست
کمک فوری!!!!!!!
میل اگه بزنین آقایین()
پرینتره ph2 خیلی عالیه توصیه میکنم که خرید کنید"
hi fghfghdfghfghfgth
:40::40::11::11::7::7::7::7:نقل قول:
سلام
به نظر من یه 3کاره ی hp بگیر 60 توم الی 70 تومنم بیشتر پولش نیست، کپی هم باهاش میتونی بکنی.