ادمین های محترم به فکر هستند ولی وقت ندارند
Printable View
ادمین های محترم به فکر هستند ولی وقت ندارند
نتیجش رو خواهید دید ..نقل قول:
به نظر منم درسته
اینجا یه مدیر می خواد
اینجوری که نمیشه!!
هرکی دوست داره یه تاپیک میزنه
:19:
نقل قول:
مدیران انجمن بیشتر از شما دلشون میخواد که همه انجمن ها مدیر اکتیو داشته باشه . اما بودن یا نبودن فرد جامع الشرایط بحث دیگه است . یادتون باشه مدیر یک انجمن در سرنوشت کل انجمن ها تاثیر میزاره .
به محض اینکه درباره فرد مشخصی به اتفاق برسیم حتما مدیر خواهد شد . ( کلی عرض کردم درباره همه انجمن هایی که مشکل مدیریت دارند )
این دروغه .نقل قول:
شما بخاطر تبلیغ دیگر انجمن ها اخطار گرفتین . نه بخاطر اعتراض به مشکلات انجمن
اگر به واسطه این اعتراض ها قرار بود کسی اخراج بشه الان در انجمن بیشتر از سه نفر نبودن . ادمین ها .
نمیخام دخالت کنم اما ایشون بس که وضع انجمنشون خراب بود میگفتن برین فلان انجمن جوابتون رو بگیرید . نمیگم کار درستیه صراحتا خلافه اما اینجور که شما میگید آدم این تصور براش پیش میاد که دوستمون خودش نفعی داشته که خواسته تبلیغ کنه .. نهنقل قول:
شما بخاطر تبلیغ دیگر انجمن ها اخطار گرفتین . نه بخاطر اعتراض به مشکلات انجمن
از دفاعت ممنون
من هم می خواستم همین رو بگم
آقای Babak، خوشحالم که اومدید اینجا
خب وقتی وضع انجمن برای همه مهمه چرا انقدر طولش میدید؟
[ویرایش شد]
و راستی بهتر بود دروغ رو Bold نمی کردید. با ادبانه تره!
سلام.
قبلا بارها در این مورد و حتی انجمن های دیگه مثل دلفی در این مورد بحث شده. من هم گزارش رو به مدیران ارایه میکردم. میخواستم لینک این تاپیک رو هم برای مدیران بفرستم ولی ترجیح دادم این کارو نکنم. چون همون طور که جناب بابک فرمودن انتخاب مدیر کار ساده ای نیست. پیدا کردن شخصی که واجد همه شرایط باشه مشکله.
فکر میکنم اگه میخواهیم انجمنی مرتب و منظم و اکتیو داشته باشیم اول خودمون باید شروع کنیم بعد از مدیران انتظار داشته باشیم. وقتی هنگام زدن یه تاپیک ساده قوانین رو رعایت نمیکنیم از مدیران چه توقعی داشته باشیم؟
والا چی بگم!!نقل قول:
صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
ما که اینجا کاره ای نیستیم.
ولی حیفه اینجا همینجوری بمونه. اگه میخواید کاری بکنید، یه کم تعجیل فکر کنم لازم باشه.
با سلامنقل قول:
به محض اینکه درباره فرد مشخصی به اتفاق برسیم حتما مدیر خواهد شد .
ببخشید جسارتآ مگه غیر از ادمین توی تعیین مدیر میتونه دخالت کنه؟
چون یه جا دیدم فقط ادمین مدیر تعیین میکنه(اگه درست یادم باشه)
یعنی تا حالا همه که شامل مدیرها هم میشه اعنراض کردند؟!نقل قول:
اگر به واسطه این اعتراض ها قرار بود کسی اخراج بشه الان در انجمن بیشتر از سه نفر نبودن . ادمین ها .
ممنون
1 : همه مدیران . ارشد ها و ادمین ها به اتفاق درباره مدیران و همکاتران جدید تصمیم گیری میکنند .نقل قول:
2 : منظورم این بود که کسی به خاطر اعتراض یا انتقاد بن نشده تا بحال و باز هم از واژه دروغ درباره کسانی که این حرف رو میزنن استفاده میکنم . مشکل اینجاست که دوستان ما فرقی بین انتقاد با توهین یا هجمه نمیزارن . نقد رو با کوبیدن و له کردن و تحقیر اشتباه میگیرن .
بیشتر از آنچه تا بحال کاربران نظر دادن درباره انجمن این مدیران و همکاران بودن که پیشنهاد میدن .