فلاحپور برای شبکه سه پاپوش میدوزد
"پاپوش" به تهیهکنندگی محمد صدری و بازی سیدمجید صالحی، علی صادقی، شقایق دهقان و ... داستان کمال بازاریاب شرکتی است که در آستانه ازدواج با فریده منشی مدیر عامل و دختر آبدارچی شرکت درگیر مشکلات ناشی از توزیع جنس تقلبی در بازار میشود و...
سایر عوامل این فیلم عبارتند از
مدیر تولید: علیرضا محمدی،
مجری طرح: سعید مهران،
تصویربردار: اسماعیل آقاجانی،
صدابردار: جعفر علیان،
طراح گریم: حمید مهیندوست و
بازیگران: اسماعیل سلطانیان، محسن قاضیمرادی، محمود بهرامی، محمد شیری، حمید مهیندوست، فلور نظری، مهوش وقاری، اصغر حیدری و محمد ابهری.
«گریه نكن سرزمین من» با اشكهای كارگردانش پخش میشود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر قویدل: حاصل 40سال تجربهام را مثله میكنند؟!
برخوردهای سلیقهای مدیران سیما هنرمندان را آزرده است
در پی اعلام پخش سریال 13 قسمتی «گریه نكن سرزمین من» در قالب پنج قسمت با عنوان «سرزمین من» از شبكهی اول سیما، كارگردان آن از این تصمیم اظهار بیاطلاعی كرد و گفت: برخوردهای سلیقهیی مدیران سیما، هنرمندان را آزرده كرده است.
امیر قویدل ، افزود: كارگردانان حامی ندارند بنابراین شبكههای تلویزیونی بهخود حق میدهند كه در اثر آنها دخلوتصرف كنند. این كار همانند آن است كتاب نویسندگان مطرح جرح و تعدیل شود.
وی در ادامه گفت: چگونه بهخود حق میدهند، سریالی را كه عدهی زیادی برای ساخت آن زحمت كشیدهاند و در شرایط بسیار دشواری چون گرمای 50 درجه شهر آبادان آن را ساختهاند علاوه برآن بودجهای برای آن صرف شده است را برحسب سلیقهی خود تكهتكه كنند؟ چگونه افرادی مدت كوتاهی است، مدیر شدهاند، به خود اجازه میدهند حاصل 40 سال تجربهی من درعرصهی سینما و تلویزیون را اینگونه مثله كنند؟
این كارگردان اضافه كرد: مسوولان حق ندارند كاری هنری كه محصول اندیشه و تفكر است را اینگونه تكه و پاره كنند، اما اگر سریالی بهسیاستهای روز نظام جمهوریاسلامی لطمهای وارد كند،آن موقع حق اعمالنظر دارند.
وی با اشاره به وضعیت دوبلهی« سرزمین من»گفت: فیلمنامهی این سریال به زبانفارسی بود و بههمین زبان نیز«سرزمین من»ساخته شد. پس از تولید، این سریال باتوجه به ضوابط شبكهی الكوثر به زبانعربی دوبله و بهطور كامل پخش شد. سپس«سرزمین من» دوباره به زبانفارسی ترجمه و دوبله شد. این درحالیست كه زمانی كه از تهیهكننده دربارهی نسخهی بازنویسیشده ی فیلمنامه پرسش كردم او گفت كه گم شدهاست.
این كارگردان دربارهی نظارت خود بر دوبلهی فارسی«سرزمین من» اظهار كرد: به من دراین زمینه اطلاعی ندادند. بعدها زمانی كه نسخهی دوبلهشده را به من دادند، پس از تماشای آن گریه كردم. با آقای مهدی مجتهد- مدیرشبكه الكوثر- تماس گرفتم و گفتم كه آن چه من دیدهام، سریال من نیست، چون تفاوتهایی بین متن ساختهشده و نسخهی دوبله شده وجود دارد.
وی اضافه كرد:من برای تمام گویندگان و مدیران دوبلاژ احترام قایلم ولی نوع دوبلهی«سرزمین من» و تعجیل برای پایان این مرحله به كیفیت اثر لطمه زده است.
قویدل در پایان گفت:هرگز فیلم دلم را نساختم.
سعید مظفری «سرزمین من»را دوبله كرده است.
گفتنی این مجموعه در قالب سیزده قسمت 30 دقیقهای از الكوثر پخش شد و بنا به اعلام تهیهكننده این سریال قرار است «سرزمین من» در پنج قسمت 50 و 55 دقیقهای روی آنتن برود.
این در حالی است كه از 390 دقیقهی پخش شده در الكوثر به نظر میرسد تنها مدت زمان 275 دقیقه بر روی آنتن شبكه سراسری برود!
خاطرنشان میشود كه آخرین سریال قویدل به نام «ستارهی سهیل» نیز ماه محرم از شبكه اول سیما پخش شد كه بهگفتهی كارگردان آن با جرح و تعدیلهایی همراه بود.
توقع نسبت به کیفیت سریال در چشم باد
رییس صداوسیما در پشت صحنهی «در چشم باد»:
توقع نسبت به کیفیت این سریال بسیار بالا رفته است
رییس سازمان صدا و سیما برای دومین بار از پشت صحنه سریال تاریخی «در چشم باد» بازدید كرد؛ وی در خلال این بازدید پیش بینی كرد كه مجموعه نمایشی «در چشم باد» در زمرهی یکی از آثار ماندگار سیمای جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.
پشت صحنهی سریال «در چشم باد» روز 30 اردیبهشت ماه، بار دیگر حضور رییس سازمان صدا و سیما را تجربه كرد كه جمعی از مدیران شبكه اول سیما نیز وی را همراهی میكردند. این بازدید با فیلمبرداری صحنههایی از دوران دفاع مقدس همراه شد و مسعود جعفریجوزانی، كارگردان «در چشم باد» با خلق صحنههای آتش و انفجار، دوران فتح خرمشهر و یاد غیور مردان هشت سال دفاع مقدس از جمله شهید حسن باقری را زنده كرد.
عملیات فتح خرمشهر، درگیری و زره نظامی دشمن، توپهای 120، انفجار خمپاره در سریال «در چشم باد» در این روز با بازی مجید جوزانی (در نقش شهید باقری)، پارسا پیروزفر (یكی از پزشكان دوران دفاع مقدس) و سام درخشانی (از فرماندگان این منطقه) همراه بود.
بخشهای جنگی سریال «در چشم باد» كه روز گذشته صحنههایی چون پرواز هلیكوپتر «شینوكا» و انفجار انواع مواد منفجره را شامل میشد، برای برخی هنروران كه تعدادشان در روز گذشته به حدود 500 تن میرسید، طبیعی مینمود؛ به نحوی كه یكی از این هنروران پس از انفجار خمپاره در نزدیكیاش، دیگر از جای خود بلند نشد و در پاسخ به افرادی كه نگران به سمتش شتافته بودند، با لبخند گفت: «من شهید شدهام»
رییس سازمان صدا و سیما در خلال این بازدید در بین نقشآفریان رزمنده و بسیجی حاضر شد و با یادآوری دوران دفاع مقدس، سخنانی را در این باره مطرح كرد و به گرفتن عكس یادگاری در میان آنها پرداخت.
حضور پیرمردی 65 ساله كه در بین هنروران با لباس رزمندگان ایرانی حاضر شده بود، برای عزتالله ضرغامی از جمله بخشهای جذاب پشت صحنه «در چشم باد» بود و جالبتر این كه این نابازیگر نیز از حضور رییس رسانه ملی در این كار به وجد آمده بود.
در مراسم روز گذشته عزتالله ضرغامی كه پس از بازدید از برخی دكورها، لباسش سر تا پا به خاك آغشته شده بود، در جمع عوامل پر تلاش این مجموعه تلویزیونی ضمن تقدیر از سازندگان آن با اشاره به موضوع این سریال که هجوم بیگانگان در دورههای مختلف را نمایش میدهد، افزود: در این سریال برای نخستین بار به صورت تطبیقی ارزشهای دفاع 8 ساله ملت ایران به زیبایی به تصویر کشیده شده است.
ضرغامی با قدردانی از تلاش ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران و دیگر نهادهایی که برای تولید این سریال جذاب همکاری صمیمانه داشته اند، گفت: با توجه به این که در ساخت مجموعه «در چشم باد» از عوامل حرفهیی استفاده شده است، توقع نسبت به کیفیت این سریال بسیار بالا رفته است.
در پایان این بازدید رییس سازمان صدا و سیما لحظاتی را با كادر پرواز این سریال سپری و از تلاشهای تمامی این افراد تشكر كرد.
به گزارش ایسنا، سازندگان این مجموعه در روزهای آینده به خرمشهر خواهند رفت تا با تصویر كردن روزگار مسجد خرمشهر در دوران دفاع مقدس، خود را برای سفر آمریكا آماده كنند.
آنان از امروز در تدارك آمادهسازی مسجد و پل خرمشهر، و خانههای مخروبهی این شهر خواهند شد تا به این خبر رسمی كه از مهر ماه 87 میهمانان بینندگان تلویزیون خواهند بود بیش از گذشته كار را پیش ببرند.
پروژه تلویزیون «درچشم باد» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی با به تصویر کشیدن وقایع و رویدادهای سه بخش از تاریخ کشورمان از سالهای 1300 تا 1361 پائیز امسال از شبکه ی اول سیما پخش خواهد شد، برای تولید این مجموعه تلویزیونی به منابعی چون خاطرات سیاستمداران – فرماندهان دوران دفاع مقدس – افسران و درجه داران در دوران های مختلف تاریخی رجوع شده است.
بازگشت با فولادوند و شکرآبی روی آنتن شبکه یک میرود
"بازگشت" به روایت بخشهایی نادیده از تاریخ معاصر میپردازد و آتیلا پسیانی، حدیث فولادوند، رامبد شکرآبی، سمیرا سیاح، هرمز سیرتی، زهرا سعیدی، جواد شیدائیان و کامبیز دارابی در آن بازی کردهاند. جلیل فرجاد و محسن زهتاب هم نقشهایی کوتاه در فیلم داشتند.
"بازگشت" در سیمافیلم ساخته شده و در خلاصه داستان آن آمده: یک راز، رازی قدیمی و سر به مهر، الهام در هراس هرگز ندیدن پدر، پدر در هراس هرگز بخشیده نشدن، قصهای جا مانده از سالهای خاکستری تاریک. راهی باریک به سوی نور و حقیقت، سفری سخت و شیرین، تا آنجا که فریب رنگ میبازد و حقیقت چهره مینماید.
از دیگر عوامل فیلم میتوان به شاهد سلطانی آزاد و حمید سلیمی نویسندگان فیلمنامه، مهدی مجدوزیری مدیر تصویربرداری، مهدی بشکوفه مجری طرح، حسین کشاورزی مدیر تولید، محمد امامی صدابردار، محسن بابایی طراح گریم، فرهاد عزیزیفرد طراح صحنه و لباس، ژیلا ایپکچی تدوینگر، محمد میرزمانی آهنگساز و کامبیز دارابی دستیار کارگردان اشاره کرد.
تاوان 14 خرداد روی آنتن شبکه تهران
کاظم بلوچی، کیهان ملکی، شهره سلطانی، بهرام ابراهیمی، زهرا داودنژاد بازیگران این فیلم 90 دقیقهای هستند و بهناز جعفری هم در آن با گریمی متفاوت در نقش یک بیمار ناعلاج مقابل دوربین رفته است.
فیلم تلویزیونی "تاوان" که نخستین تجربه فیلم بلند غفاری در مقام کارگردانی به حساب میآید، به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه تهران بر اساس فیلمنامه منوچهر هادی تهیه شده است. غفاری تاکنون چند فیلم کوتاه ساخته که از میان آنها میتوان به فیلم "عبور ممنوع" اشاره کرد.
"تاوان" با موضوع جنگل و جنگلبانی داستان دو خانواده را به تصویر میکشد که دچار مشکلات روزمره شدهاند و عوامل تولید آن عبارتند از مجری طرح و مدیر تولید: مسعود هادی، مدیر تصویربرداری: احمد احمدی، صدابردار: وحید دوزنده، طراح گریم: مهرداد کریمی، طراح صحنه و لباس: غزاله معتمد و دستیار کارگردان: سعید بیات.
از دیگر بازیگران "تاوان" میتوان به تورج فرامرزیان، محمدرضا علیمردانی، سعیده عرب، صبا مهری، بهشاد شریفیان، علیرضا اسدی، مسعود هادی، نوبر قنبریان، شهره اشتری و بنیامین هادی اشاره کرد.
ویژه برنامههای رحلت امام (ره) در شبکه سه اعلام شد
ویژه برنامههای "محرمانه"، "پیر برنا" و "یادگاری" در ایام رحلت امام خمینی (ره) از شبکه سه سیما روی آنتن میرود.
به گزارش خبرگزاری مهر، "محرمانه" در 10 قسمت 15 دقیقهای تا چهارشنبه 15 خرداد ساعت 22:15 به تهیهکنندگی علی زاهدی و احسان علیخانی از شبکه سه پخش میشود. اجرای این برنامه به عهده شاهین جمشیدی، مریم موسوی و خسروی و گفتگو با شخصیتهای برجسته انقلاب از بخشهای مختلف برنامه است.
برنامه "پیر برنا" در پنج قسمت 30 دقیقهای از روز دوشنبه 13 تا 17 خرداد به کارگردانی زهیر محمدی از شبکه سه پخش میشود. این برنامه از تولیدات گروه فرهنگ و معارف اسلامی است و به امام و جوانان در ایام فاطمیه میپردازد.
"یادگاری" هر شب تا چهارشنبه 15 خرداد روی آنتن شبکه سه میرود. این برنامه به تهیهکنندگی علی زاهدی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) تهیه شده و کتابهای علامه امینی، آیتالله قزوینی، سیدمحمدتقی مدرسی، سیداحمد علمالهدی و ... را معرفی میکند.
صدری موسیقی "پدر کاغذی" را میسازد
حمید صدری مشغول ساخت موسیقی متن فیلم تلویزیونی "پدر کاغذی" به کارگردانی علیرضا اسحاقی است.
به گزارش خبرنگار مهر، این فیلم تلویزیونی به تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) تهیه میشود. فیلمنامه "پدر کاغذی" را علیرضا کاظمیپور و اسحاقی با مضمونی اجتماعی نوشتهاند.
این فیلم در تهران و شمال تصویربرداری شد و روایتگر دختر یتیمی به نام نگار است که از کودکی در مراکز کودکان بیسرپرست بزرگ شده، اما با تلاش فراوان یک فرد ناشناس تا مقطع دکتری تحصیل میکند و در یک مرکز تحقیقات ضایعات نخاعی مشغول به کار میشود. تا اینکه یکی از روانشناسان مرکز به نگار علاقمند میشود و از او درخواست ازدواج میکند.
در فیلم 90 دقیقهای "پدر کاغذی" سیاوش تهمورث، کیهان ملکی، مریم سلطانی، مریم خدارحمی، فاطمه طاهری، فریده دریامج، علیرضا اسحاقی، حشمت آرمیده، بهرام علیان، کیوان احمدزاده، عباس غزالی و ... بازی میکنند. اسحاقی پیش از این فیلمهای سینمایی و تلویزیونی "تله روباه"، "لبخند سبز"، "حصار شیشهای" و "فریاد دل" را کارگردانی کرده است.
از عوامل آن میتوان به سیدحسین یعقوبی مدیر تولید، وحید صالحی و معصومه جلالی فراهانی مدیر مالی، فریدون شیردل مدیر تصویربرداری، محمدرضا میرکمالی صدابردار، رضا عزتی گریم، بهزاد جعفری طراح صحنه و لباس و موسسه فرهنگی هنری وصف صبا مجری طرح اشاره کرد.
زارعان در گفتگو با مهر: گروه کودک شبکه تهران 40 انیمیشن سینمایی پخش میکند
مدیر گروه کودک و نوجوان شبکه تهران از پخش حدود 40 انیمیشن سینمایی، افزوده شدن یک عروسک جدید به برنامه رنگینکمان و پخش محصولات مرکز صبا در فصل تابستان خبر داد.
زارعان درباره خرید انیمیشنهای سینمایی و پخش این فیلمها در فصل تابستان به خبرنگار مهر گفت: گروه کودک و نوجوان تعداد فیلمهایی که در طول یک سال پخش میکند نسبت به گروههای تامین برنامه خیلی بیشتر است، به همین دلیل در بازارهای جهانی مرتب دنبال انیمیشنهای جذاب برای کودکان و نوجوانان هستیم.
وی در ادامه افزود: برای فصل تابستان هم حدود 40 انیمیشن جدید را برای پخش در نظر گرفتهایم که دوبله شده یا میشوند. پخش این فیلمها از اواخر خرداد و همزمان با تمام شدن فصل امتحان بچهها شروع میشود. موشپزباشی، هورتن، اسب آبی و ... از جمله این انیمیشنها است.
مدیر گروه کودک و نوجوان شبکه تهران ادامه داد: بخشی از برنامههای این گروه در فصل تابستان به پخش محصولات مرکز صبا اختصاص دارد. اخیراً شاهد تولیدات خوبی در زمینه انیمیشن از این مرکز هستیم. به همین دلیل در فصل تابستان روزهای دوشنبه آثار صبا را پخش میکنیم و بخش دیگر برنامهها پخش تکراری انیمیشنها به تقاضای کودکان است مثل رابین هود.
زارعان در ادامه اشاره کرد: متاسفانه در حال حاضر با معضلی رو به رو هستیم و اینکه گروههای غیرکودک وارد دنیای سینمای کودک شدهاند و شاهد پخش انیمیشنهایی در باکس فیلمهای سینمایی بزرگسال هستیم. به نظرم فیلمهای سینمایی زیاد هستند و گروههای غیر از کودک میتوانند دنبال خرید این نوع فیلمها باشند، نه اینکه وارد دنیای کودک شوند.
وی درباره برنامه آموزش هنرهای تجمسی گفت: این برنامه به آموزش هنرهای مختلف در زمینه تجسمی برای کودکان و نوجوانان میپردازد و امیدوارم بچهها از این برنامه بهره لازم را ببرند. عروسک موش به برنامه "رنگین کمان" اضافه میشوند که با عروسک گربه زوج خوبی شکل میگیرد.
مدیر گروه کودک و نوجوان شبکه تهران افزود: مجموعه "سبز زرد قرمز" با مشارکت راهنمایی و رانندگی ساخته میشود و آرش برهانی مشغول نگارش فیلمنامه است. مجموعه موزیکال "گروه امداد" هم به کارگردانی وحید حسینی در 52 قسمت 10 دقیقهای در مرحله پیشتولید است و سعی میکنیم این دو مجموعه را برای تابستان آماده کنیم.
فیلمهای "ضحاک ماردوش"، "آلوشا"، "جشن بهاری با رو"، "آقای گریوم"، "آنسوی پرچین"، "ددی دی کمپ"، "آژانس دوچرخه"، "خانهای در مزرعه"، "داستان کوسه"، "مورچه قهرمان"، "سیمبا کوچک"، "خرسهای مهربون"، "ترابیتیا"، "کیمیاگر"، "مدفن کرمهای شبتاب"، "رابینسن"، "جنگل سحرآمیز"، "گارفیلد 3"، "ستاره لارا" و ... تابستان روی آنتن شبکه تهران میرود.