همین آخرین ورژنش هست
Printable View
همین آخرین ورژنش هست
سلام.
من این برنامه رو دانلود کردم و نصبیدم.
این چیه تو این پایین میاد...
کشته منو...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون:11:
ببینید همینطور که اشاره شد حدود هفتاد تا نرم افزار مطرح رو امن کردن وقتی که شما در حال استفاده از اون نرم افزار امن شده هستن اون نوار براتون نمایش داده می شه که می تونین از تنظیماتش تیکش رو بردارین که دیگه نشون نده
اما خطایی که می ده بخاطر اینه که شما رستارت نکردین سیستم رو بعد نصب
موفق باشین
سلام
ضمن تشکر بابت برنامه خوب معرفی شده
من این رو هنگامی که اویرا با گارد فعال بود نصب کردم که چند جا از من سوال پرسید و منم تمام پاسخ ها رو Ignore زدم که برنامه کامل نصب بشه!
بعد از نصب و ری استارت سیستم و غیر فعال کردن اپدیت این نرم افزار وقرار دادن Display نرم افزار در حالت Tray icon ..رفتم داخل درایو سی که اویرا به این نر مافزاری که همراه با نصب این نرم افزار در داخل درایو سی قرار گرفته بود ایراد گرفت که تر وجان هست منم دیدم که جزو اشتبا هات هست به عناون استثنا در بخش گارد و وب گار داویرا واردش کردم که بهش ایراد نگریه.
این عکس هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ojpz.exe همراه با این نرم افزار نصب شده..و اویرا و Malwarebyte تحت عنوان Trojan.pws می شناسن.
مشکلیپیش نمی اره؟
ایا دوباره این نرم افزار رو Uninstal کنم و سپس بعد از غیر فعال کردن اویرا دوباره نصب کنم.؟ یا مشکلی نداره؟
موفق باشیدبای
دوست عزیز متاسفانه همراه اون فایل رار یه تروجان هم پک شده که واسه من کسپر بلافاصله تشخیص داد و پاک کرد.
مشکل حل شد و فایل دوباره آپلود شد
بابت مشکلی که پیش اومد معذرت
سلام یک خورده به مغزم فشار اوردم از روی اواتارت فهمیدم شما رو کجا دیدم محسن خان
نو وارز بی بی یوزر داری! :دی گمونم از لینک هات هم دانلود کردم.
الان من این فایل رو بعدش هم برنامه رو حذف کردم وبعد ریبوت سیستم رو اسکن کردم مثل این که این یک جا رو رجیستری اثر گذاشته بوود که با اویرا پاکش کردم دوباره از این لینک که گذاشتی دانلود کردم بی مشکل نصب شد
کار کرد برنامه ونرم افزار های تحت پوشش خیلی خوب وعالی است.
حالا این چه جور تروجانی بود وچطور رفته بود داخل فایل رر؟
در مورد WBB بله درسته تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هست
در مورد این که چطوری رفته اون تو! باید عرض کنم که برا Join کردن دو تا فایل برنامه های زیادی هست به این صورت کار می کنن که دوتا فایل رو از کاربر می گیرن و یه فایل تحویل می دن موقع اجرا هم دو تا فایل رو می ندازه تو Temp و هر دو رو اجرا می کنه
من رفتم و فایل Install اصلی رو کپی کردم و جاگزین Setup ویروس دار کردم
من کاسپر استفاده می کنم خودش بی سر و صدا پاک می کرد و من متوجه نمی شدم
بعد که شما گفتین حل کردم
این اگر On باشه ! همه چیز OK e ?!
جالبه ... زیر همه چیز که به نوعی با تکست مربوط هستند میاد ... مرسی ..
فقط یک سوال :
با توجه به اینکه این به نوعی ورودی ها رو رمز گذاری میکنه آیا برای پسورد ها و ... سایر چیز هایی مهم مشکلی ایجاد میکنه یا نه1 ؟