-
خوب دلیل کندی ان82 در هنگام چرخیدن ال سی دی نبود سنسور اتو روتیت هست!!در ان82 با لنز دوربین و با نرم افزار ال سی دی گوشی میچرخه در حالی که در ان96 سنسور مناسب که اتوماتیک عمل میکنه قرار داده شده!سیمبین 9.2 سرعتش چندین برابر جاواست!دیگه اینو همه میدونند!!چی برسه به سرعت 9.3 و سی پی یو و سخت افزار جدید نوکیا در ان96!!!!
-
امین جان (امیدوارم اسمتون رو درست گفته باشم.) ، این قضیه سنسور ان 82 رو نمیدونستم!!! از بابت اطلاع رسانی دستت مرسی.
من در پست قبلیم ، نگفتم سرعت سیمبین از جاوا پایین تر هست ، نیست!! اصلا سیمبین رو به هیچ سیستم عامل یا کامپایلری قیاس نکردم!!!
شکی هم نیست که همین 82 یا 95 ، 8 از لحاظ پردازش گر ، جایگاه قابل دفاعی دارن!!! ولی از لحاظ سیستم عامل به نظرم نه!!! چون اصلا از سیمبین خوشم نمیاد (بازم میگم نظر شخصیم هست!!!).
در سیستم عاملهای موجود ، فقط از مکی که برای آیفون طراحی شده خوشم میاد............ البته به Croix هم ارادت خاصی دارم........... چون به نظرم از لحاظ کاربردی کامل هست!!! قیاس کاربردی هم کارکرد خودم هست!!!
در نهایت شایان ذکر هست ، همون جور که ممکنه یه نفر از یه برند ، خوشش بیاد از یه برند دله خوشی نداشته باشه!! منم در مورد سیستم عامل گوشی ها این جوری هستم.
-
باریکترین 5 مگاپیکسلی دنیا لقب این گوشی هست!11.4 میلی متر ضخامت!!!!:8::21::18:
-
چه شود............!!!
راستی این قضیه Carbon fibre battery cover رو میشه مفصل توضیح بدین؟؟؟؟
خیلی خوبه پوشش روی باطری ، کربن باشه؟؟؟
-
تاپيك جالبي بود
تشكر دوست عزيز
موفق باشي(يه روز ميري يه روز مياي)
-
rainysky50 عزیز
ممنون از تاپیک جالبتون
در مورد زیر مجموعه هم قبلا در موردش بحث شده بود
اگه توجه کنی میبینی که ال جی زیاد نیاز به کلوپ جدا گانه نداره که بخوایم براش زیر مجموعه جداگانه بسازیم
اگر هم کسی مساله ای در مورد ال جی داشت میتونه تو کلوپ گوشی ها مطرح کنه
ممنون
-
...........................
-
این گوشی face detection هم داره!فعلا اطلاعاتش یواش یواش مثل اینکه دارن پخش میشن!!!!:5::8::8::18::21:
-
گوشی خوبیه ولی چه فایده که اگه هم امروز معرفی بشه 18 ماه بعد هم توی ایران نمی بینیمش.
-
سلام دوستان بهترین باتری برای این گوشی چیه؟
شرمنده تاپیک رو از زیر خروارها خاک کشیدم بالا.