من پشيمون شدم رفتم سراغ 6680
Printable View
من پشيمون شدم رفتم سراغ 6680
اي بابا هنوز گوشي نخريدي؟
ديگه 6680 هم داره از رده خارج ميشه برو n 70 بگير!
راستي كسي در مورد 6682 چيزي ميدونه؟
اقا من به يه نتيجه بزرگ رسيدم
6630خيلي خيلي بهتراز 6680يا6681 هستش و نتيجه بزرگتر اينكه گوشيهاي نوكيا در مقابل سوني اريكسون حرفي براي گفتن ندارن الان هم ميخوام برم سوني اريكسون يا يه ويندوز موبايل بخرم
یک نفر دیدم که نوشته بود 6630 خوب نیست برو 7610 بگیر.
اه اه اه با اون قیافه ی ضایش
بد دست
دوربین مزخرف و ...
من که می بینمش افسرده میشم. یه 2-3 روزم وقتی کا 750 داشتم با 7610 عوضش کرده بودم داشت حالم به هم می خورد.
6630 اگه زیرش گرد نبود خیلی گوشی ردیفی بود.
حیف که گلدونه
یه سوال دیگه هم داشتم. چرا قیمت این گوشی از 7610 ارزون تره؟؟؟
منطقی نیست.
با اون نظري كه در مورد 6600 و 7610 دادي نشون ميده نظر خودت يه مقدار عجيب و خاص هست البته براي من قابل احترامنقل قول:
نوشته شده توسط 30naa
و بر مي گرده به سليقه چون خيلي ساده ميشه از نظر امكانات نشون داد 7610 كجا 6600 كجا
6630 هم ارزون شد به 2 دليل 1- زياد فروش كرد خز شد 2- مشكلاتش نمي دون به چه دليل زياد شده و موبايلي ها مي گن تو صدر گوشي هايي هست كه به گارانتي مي ره البته آمار بالا فروش 6630 هم يه دليل هست
دلایل بالا جای خودش
اما .......
ببینید نوکیا دو مدل گوشی میزنه
فشن و بیزینس
گوشیهای فشن نوکیا مثل 7610 کمتر از گوشی های بیزینس قیمتشون افت می کنه
و این گرونی قیمت هم تو ایرانه و اون هم مدیون دختر خانوم های عزیز هستیم
چون من خودم 1 روز رفته بودم پیش یکی از دوستام پاساژ علاعدین
یه صبح تا بعد از ظهر ه پیشش بودم 6 تا 7610 فروخت که خریدارا همه دختر خانوم های بین رده سنی 16 تا 30 سال بودن
موفق باشین
شديدا با شما موافق هستمنقل قول:
نوشته شده توسط mmezrab
من با حرفه شما اصلا موافق نيستمنقل قول:
نوشته شده توسط Hsnti
چون اين حرفايي كه گفتين سليغه خودتونه براي خريد گوشي و قتي مي گيد 6630 بهتر از 6680 خوب چطور بهتره كه 6630 از 6680 100 تومان كمتره كي ميگه نوكيا به سوني اريكسون نميرسه يه مثال ساده بزنم كشور سازنده موبايلا اين طور تقسيم مي كنند ...
1- نوكيا
2- سوني اريكسون
3- سامسونگ
4- ... .
اميدوارم قانع بشيد نشديد بگيد تا ليست 1033 صفحه بدم بهتون :laughing:
موفق باشيد
البته اين هم دليلش هست ولي خوب ... .نقل قول:
نوشته شده توسط mmezrab
بعضي دوستان مي گن كم خز ميشه به نظر من (به مافيا جان بر نخوره) چون دكمه هاي گردي داره و تو رنج قيمت 6630 هستش پس مردم ميرند 6630 رو كه امكانات بهتري داره مي گيرند ...