سلام دوست عزی مثل اینکه تجدید خاطر رو دوست داری 11-17-2005 تاریخ و نگاه کن .
بعدم در همه تاپیک هایت می زنی یه زنگ بزن.........
Printable View
سلام دوست عزی مثل اینکه تجدید خاطر رو دوست داری 11-17-2005 تاریخ و نگاه کن .
بعدم در همه تاپیک هایت می زنی یه زنگ بزن.........
سلام بچه ها من عضو جديد اين سايت هستم
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط تکنیک برتر
تکنیک جان نمیدونم black_storm چرا ان قدر علاقه داره بهش زنگ بزنن. گفتم یه بار خودم زنگ بزنم ببینم حرف حسابش چیه. همه پستاش همین جوریه.
با سلام خدمت دوستان
منهم مخالف همچين مطالبي هستم و چند بار هم به ايشان گفتم كه كار ايشون هيچ معني نداره دوستان مسئول بايد يه فكري بكنن براش به نظر من هم ايشون دوست ندارن اطلاعاتشون رو در اختيار بقيه قراربدن شايد منظورديگه اي داشته باشن اگه توجه كنين براي هر موضوعي يه كلمه گفته وبعد شماره تلفن داده كه يه زنگ بزن و غيره در ضمن معلوم هم نيست كه تا حالا كسي بهش زنگ زده يا نه
ببخشين كه فضولي كردم وشايد جاي بحث اينجانبود ولي ديدم شما دوستان پست دادين گفتم يه درد دلي بكنم
سلام.
با شما کاملا موافقم. ایشون اطلاعاتش رو در اختیار بقیه نمیذاره. فقط در حد یه کلمه و بعد شماره.
من دو بار بهش تذکر دادم. بعد تذکر یه مدت این کاراشو میذاره کنار. ولی بعد باز شروع میکنه. فکر میکنه مسوولین یادشون میره.
با تشکر
چجوری باید یک فایل که مسیرش داخل درایو e هست رو اجرا کرد
سلام
با دستور Shell ميتوني فايلهاي اجرائي رو اجرا كني
مثال
Dim RetVal
RetVal = Shell("C:\WINDOWS\system32\CALC.EXE") ' Run Calculator.
آقا این دستوره چرا کار نمیکنه من نوشتمش ولی جواب نداد
ببینید من یه فایل exe دارم با نام 1 تو مسیر زیر :
C:\Documents and Settings\HAMED\My Documents\My Pictures
حالا میخوام توی فرمم یه دکمه داشته باشم که وقتی روش کلیک میکنم این برنامه بصورت اتوماتیک نصب بشه یه حالیت شبه لینک داشته باشه مثل نرم افزار های autoplay که روش کلیک میکنی نرم افزار شروع میکنه به نصب شدن حالا من میخوام وقتی رو دکمه کلیک کردم نرم افزار مورد نظر از مسیر موجود شروع به نصب شدن بکنه.
آقا مشکل حل شد شرمنده دستتون درد نکنه یه اشتباه کوچیک بود که به شکر خدا حل شد
سلام دوست عزیز.
برای اجرای برنامه ها از دستور Shell به صورت زیر نیز می تونید استفاده کنید:
(Shell("explorer.exe path
فقط به جای Path مافیه که آدرس مورد نظرتونو بنویسید.