آموزش قشنگی بود خیلی دنبال همچین چیزی میگشتم.
Printable View
آموزش قشنگی بود خیلی دنبال همچین چیزی میگشتم.
آموزش بسیار جالبیه مرسی.
سلام ممنونم من میخوام مثلا یکی رو میذارم زیر درخا. میخوام نور از لابلای برگ به صورت طرف بتابه چی کار کنم؟
کسی جواب نداد؟
من با این آموزش مشکل دارم هر کاری میکنم درست نمیشه چه با گرادیانت که برعکسش میکنم چه نمیکنم
وقتی گرادیانت رو میزنم دیگه سایه پنجره نیست.در ضمن من نمیدونم دو تل لایه رو چطوری با هم انتخاب کنم انگاری تو آموزش رنگین کمان گفته بود با شیفت میشه که متاسفانه نمیشه
آقا یحی شما تو آموزش روتوشتون هم یه فیلتری رو نام بردین که من هر چی نگاه میکنم نیست سورفاسکرین یه همچین چیزی بود
حالا یکی لطف کنه راهنمایی ام کنه
آموزش جالبي بود ممنون
دوست من بگو صفحه چندم کدوم خط رو میگی تا راهنماییت کنم آموزشها خیلی زیادن چیزی یادم نمیمونه !نقل قول:
ولی در کل اول ابزار گرادیانت رو انتخاب کن کلید d رو بزن از مبدا جایی که میخوای نور پنجره محو بشه کلیک چپ رو بگیر تا انتها و ولش کن !:31:
در مورد سوال قبلیت برای شدن میشه ولی سخت و اگه درست و حسابی بلد نباشی تابلو در میاد البته بستگی به عکس هم داره!
در مورد روتوش ----- در مسیر Filter- Blure و آخرین گزینه هست !
از دوستان دیگه هم ممنون اگه مشکلی پیش نیاد من همینطور مرتب تا بهمن ماه که دانشگاه شروع میشه آموزش میزارم
سلام یحیی جان میبینم که ان هستی ممنون از کار قشنگت زیبا شده
کلاس رفتی اینارو بلدی؟
علیه بهتر از این نمیشه
ببینم با نرم افزلر دیگه ایهم میشه این کارو انجام داد مثلا کارل درا
سلام من آموزش ها رو دانلود کردم ولی پس از دانلود با چه برنامه ای ببینم ؟به هیچ وجه بعد از دانلود نمی تونم استفاده کنم
اگه کمکه کنید سپاسگذارم :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41:
کمکم:10::10:کنید:10::10::11::11::11::11::1 1: