ایول خیلی جالب بود , اقا مرسی جدی
==
اینجا محل دفن گنجینه کودکی ووکی بیده , از بچگی هر چیز با ارزشی داشت میرفته اینجا قایم میکرده
در ضمن اون ماکت و نقشه و مجسمه و اینا هم همش کار همین ووکی هستن
ایول خیلی جالب بود , اقا مرسی جدی
==
اینجا محل دفن گنجینه کودکی ووکی بیده , از بچگی هر چیز با ارزشی داشت میرفته اینجا قایم میکرده
در ضمن اون ماکت و نقشه و مجسمه و اینا هم همش کار همین ووکی هستن
اين غاره كي افتتاح شده من خبر دار نشدم !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حسين يادت باشه دست زن و بچمون رو بگيريم بريم ببينيم چيه اينه ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضايست بچه كرمانشاه باشي اما اين غاره نرفته باشي ، نه !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من چندين بار خواستم برما اما نشد ديگه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خب جز چشم انداز 50 ساله ي آينده خود اين سفر را قرار خواهيم داد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بابا لو نده ديگه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه رفتين غاره بعد چند تا ماكت آدماي غارنشين ديدين بايد حواستون جمع باشه ها ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اونا ماكت نيستن واقعا آدمن ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفي ميكنم از چپ به راست ...
بهروز - امير - حسين - آرمين - محسن - آرش - اوراكل ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم خودشون : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممكنه يكي از دوستان زحمت ترجه تاپيك رو بكشه.
سلام
هیچ کدوم از عکسا برا من باز نمیشه:n03:
یا عکس ها پاک شدن یا شیلتر شدننقل قول:
یه سرچ گوگل پر از عکس های غاره
ب نظرمن جای زیباییه:n16: