G800 بین انتخاب جدید شما بهتر هستش ...نقل قول:
موفق باشی ...
Printable View
G800 بین انتخاب جدید شما بهتر هستش ...نقل قول:
موفق باشی ...
سلام.
فقط ان81 فوقولادس!!
g800 خیلی خوبه p1 هم عالی حالا باید دیگه خودت تصمیم بگیری
جی 800 و ان82...
من ان82 رو بیشتر پیشنهاد میکنم...
موفق باشی...
تاييد ميشه!نقل قول:
n82 بهتر از G800 هست.
دوست من g800 سیمبین نداره.16 میلیون رنگی نیست.
81 توصیه نمیکنم
82 رو بهتر از بقیه می دونم اینم یه لینککه حتما سر بزن
نقل قول:
کد:http://www.gsm.ir/a5.asp?brandid1=5&brandid2=5&brandid3=11&phoneid1=1322&phoneid2=1407&phoneid3=1370
دوست عزیز وقتی با 340 هزار تومان بشه یه گوشی با دوربین 5 و امکانات بیشتر از N82 خرید چرا میگین N82 بهتر از G800 هستش ؟نقل قول:
اگه سیمبیان واسه دوستمون مهم نباشه به نظر من پول اضافی هستش که بخوایم بدیم N82 ....
صفحه نمایش 16 میلیون رنگ هیچ دلیلی بر بهتر بودن کیفیت صفحه نمایش نسبت به 262 هزار رنگ نداره ...
احسان جان سایت GSM.ir یک سایت مردمی نیست یعنی هرکی بیشتر پول داد بیشتر تبلیغ میکنه بیشتر ریویو از اون برند میزاره ... وقتی بری توی سایتش جلوی G810 بزنه ویبره نداره یعنی باید فاتحه این سایتو خوند ...
اعتبار این سایتها بیشتره :
GSMArena.com
PhoneArena.com
Mobile-Review.com
IntoMobile.Com
موفق باشین ....
سلام
N82:
GPS
N-GAGE
فيش 3.5 MM
Motion Sensor
G800:
3x زوم اپتيكال
البته اونهايي كه واسه N82 گفتم خودم خيلي بهشون احتياج دارم مخصوصا" اون فيش...
حالا شما لطف كن مزيت هاي G800 رو بگو!
شاد باشي:40:
صد در صد ان82
جی800 فقط دوربین داره با 3x زوم.جاوا هم که هست.
ولی ان82 یه اسمارت فون خیلی خوبه.سیمباین9.2 داره.جک 3.5 میلیمتری.سنسور حرکتی.جی پی اس که از همه مهمتر هست.سرعت خوب.دیگه چی میخای ؟؟؟
جک 3.5 میلیمتری چیز خاصی نیست شما برو تو بازار آداپتور واسه گوشی D600 بخر و بعد میتونی بهترین هدفونو بهش وصل کنی ...
GPS ایران منو کشته ... واقعا که چقدر ضروریه توی ایران ...
G800 نسیت به پولی که میدی واقعا میارزه ...
در ضمن دوست عزیز این حرفو از قول رئیس بخش موبایل سامسونگ میگم :
هرکی امکاناتی از قبیل GPS و Wi-Fi و نرم افزار و .... میخواد باید بره SmartPhone بخره نه گوشیهای جاوا ...
G800 یک جاوای به تمام معناست ...
من N82 رو با G810 مقایسه نمیکنم چون اصلا قابل مقایسه نیستن ... همین I550 سامسونگ یک اسمارت فون فوق العاده هستش که هیچ چیزی کم نداره و Joystick اپتیکال داره که هیچ برندی تا الان همجیین چیزیو توی گوشیهاش نذاشته ...
موفق باشی ...