بهترین روش انتقال اطلاعات فیبر نوری هستش
الان همه کشور های پیشرفته هم از فیبر نوری استفاده می کنن چون پهنای باند فوق العاده زیادی داره.
انتقال اطلاعات از طریق سیم برق یه کار تقریبا جدیده که فکر نمی کنم بازم کیفیتش به فیبر نوری برسه.
Printable View
بهترین روش انتقال اطلاعات فیبر نوری هستش
الان همه کشور های پیشرفته هم از فیبر نوری استفاده می کنن چون پهنای باند فوق العاده زیادی داره.
انتقال اطلاعات از طریق سیم برق یه کار تقریبا جدیده که فکر نمی کنم بازم کیفیتش به فیبر نوری برسه.
نقل قول:استاد دوست من در کانادا اینترنت پر سرعت داره با سرعت 5mb/s از طریق خطوط برق و ماهیانه 15دلار پسر عمو ش هم 10mb/sداره باز از طریق خطوط برق 20دلار در ماه که با وصل کردن یک روتر مخصوص به یکی از پریز های برق اینترنتش وایرلس شده که بسته به مدل مسافتهای50-200متر از محل روتر رو پوشش میده.تازه اگر خدای ناکرده به دلایلی سرعت چند درصدی افت کرد شما میتوانید شکایت کرده و خسارت بگیرید.نقل قول:
خب طبیعتا امکان این وجود نداره که برای هر مشترک یک کابل فیبر نوری اختصاص داد ... نمیشه که دوباره کابلکشی کنن برای هر خونه.نقل قول:
کابل فیبر نوری مابین مراکز مخابراتی میتونه قابل استفاده باشه و بهترین روش ارائه اینترنت همین شبکه برق یک شهر و یا کشور میتونه باشه که الان دارن استفاده میکنن... چون این 2 جفت کابل برق حتی به دورترین و غیر قابل دسترسترین نقاط کشور هم کشیده شده ....