-
سلام
فارسي ساز فتوشاپ 9 يا همون سي اس 2 :
کد:
ftp://ftp.sbmu.ac.ir/Farsi%20Tools/Farsi_Photoshop_9_0_13795.zip]
اين هم لينك مريم:
کد:
ftp://ftp.sbmu.ac.ir/Farsi%20Tools/MARYAM.ZIP
البته نمي دونم كه ISP شما FTP رو هم ساپورت مي كنه يا نه. اگه اين لينكها كار نكرد بگين تا من خودم آپلود كنم.
تشكر
-
ببين من سي اس 1 ME ريختم راحت با هر فونتي فارسي ميزنم
در حالي كه Cs2 فرق زيادي با سي اس 1 نداره
شگه اينو بخري ديگه راحت مي شي
-
سلام دوست عزيز
من خودم هم سرويس پك دو ويندوز XP رو دارم و با مريم تو فتوشاپ 7 و بالاتر هم فارسي ميتونم بنويسم كاري نداره ببين::
1- قبل از باز كردن برنامه فتوشاپ برنامه مريم رو باز ميكني و بعد برنامه فتوشاپ رو
2-در برنامه مريم متنت رو مينويسي و بعد تمام اون رو انتخاب ميكني و ازش كپي ميگيري (كيلك راست و گزينه كپي)
3- مياي تو برنامه فتوشاپ و بعد طرح مورد نظرت رو انتخاب و از فونتها يك فونتي رو كه با حرف -F شروع شده رو انتخاب ميكني و سپس از سر فصل Edit گزينه paste رو ميزني
4- به همين راحتي
5- اگه اين كارا رو انجام ميدي و باز نميشه مال فارسي ساز ويندوزت هستش كه دوستان ديگه گفتند كه تو اين بحث تا حالا براي من مشكلي پيش نيومده و چيزي از اين موضوع سر در نميارم :sad:
6- واقعا از شما و از همه دوستان معذرت ميخوام
موفق باشيد
يا حق
-
بچه هاي عزيز دمتون گرم.
ما رو كه از رو برديد! اما من...:
1.آقا مهدي من اين نرم افزار شما رو دانلود كردم و و در حين ناباوري باز هم كار نكرد.(ديگه صد در صد مطمئنم فارسي سازم ايراد داره!)
2.بازم آقا مهدي عزيز اين فارسي ساز منو ها رو هم فارسي ميكنه!من نميخواهم اونا فارسي بشند!
3.من فقط ميخوام بتونم توي فتوشاپ سي اس 9 فارسي بنويسم.همين! نه اينكه منوها فارسي شوند! كه اگه بشه!
بازم از همتون مچكرم.
-
-
سلام پرنسس جان
آرش جان راست ميگن. شما مطمئن هستي كه ويندوزتون فارسي رو ساپورت مي كنه؟
چون من امتحان كردم فارسيش كرد(مريم) :ohno: البته تو مال من اصلا منوها رو فارسي نكرد. :ohno:
اگه نشد با Paint بنويسين و بعد كپي كنين تو فتوشاپ. ببخشيد راه ديگه اي به نظرم نرسيد.
تشكر
-
سلام دوست من
princes جان اگه برنامه مريم رو با همون چيزهايي كه گفتم (در بالا ) نتيجه نگرفتي و فارسي ساز هم رو ويندوزت نصب هست ديگه فكر كنم بايد اين كار رو هم انجام بدي (يعني فكر ميكنم در فارسي سازي ويندوزت اشتباهي صورت گرفته)
يهوويي به ذهنم رسيد :rolleye:
اول به كنترل پنل ميري و گزينه رو طبق عكس دوبار كليك كرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد دوباره در سر برگ دوم (مثل شكل پايين ) گزينه شماره 1 رو كليك كرده و بعد گزينه Apply رو ميزنيد (شماره 2) و بعد از اوناز شما بايد سي دي ويندوز XP ( مثلا من الان دم دستم سي دي ويندوز XP به نام GOLD EDITION رو دارم مال شركت ايراني SSG) رو در سي دي رامتون قرار بديد تا چيزهايي رو كه ميخواد خودش ار رو سي ديتون بگيره (اتوماتيك نصب ميشه)
بعد از اتمام كار به سر برگ سوم رفته و از ليست كشويي فارسي رو انتخاب ميكنيد (شكل پايين )
و بعد از اين بايد به سر برگ اول بريد و باز مثل شكل پايين تنظيمات رو انجام بدي( از ليست كشويي اول گزينه فارسي و از ليست گزينه پايين نام ايران رو انتخاب ميكنيد) و در آخر هم كليك Apply و OK رو ميزنيد اين طرز فارسي كردن ويندوزتون هست
اگه شكلها يه خورده كيفيتشون بد هست به خاطر اين بود كه ميخواستم حجمشون رو بيارم پايين تر
اينها رو كه گفتم فكر كردم شما اين كار ها رو انجام نداده باشيد پس سوتفاهم نشه ;)
بازم معذرت ميخوام موفق باشيد
يا حق
-
دوستان اگه ميخواهيد تو فتوشاپ فارسي بنويسيد ...فارسي ساز البرز رو نصب كنيد...چندتا فونت حدود40-50 تا نصب ميكنه كه با انتخاب اون فونت ها ميتونيد فارسي بنويسيد...اگه اون فونت ها پيدا نكرديد بهم ايميل بزنيد تا براتون بفرستم....
موفق باشيد....
-
من با نرم افزار Ipt 5 کار میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم ، اگه خواستید و گیرتون نیومد بگید تا واستون آپلود یا ایمیل کنم ...
-
سلام
اگه با اين برنامه كار مي كنه من ميذارم واسه داونلود. تو اين آدرسي كه مي ذارم ميرين و ثبت نام مي كنين. يه ميل واستون مياد كه توش لينك داونلود هست. اين لينك بعد از 6 ساعت خراب ميشه و ديگه نميشه ازش داونلود كرد.
کد:
http://www.bornaray.com/IPTDownload.aspx
تشكر