دوستان فکر نکنم که Forza و NFS قابل مقایسه باشند چون Forza یک سیمولیتور هست و NFS یک Racing.
Printable View
دوستان فکر نکنم که Forza و NFS قابل مقایسه باشند چون Forza یک سیمولیتور هست و NFS یک Racing.
بله درسته شما باید این رو با بازی مثل grand turismo مقایسه کنید !نقل قول:
در ضمن بازی بسیار خوب و هیجان انگیزیه به شرطی که عاشق رالی باشید و همچنین ساعات زیادی وقت بذارید تا حرفه ای یا نیمه حرفه بشید تا از بازی لذت ببرید. در forza ماشین ها کاملا از روی مدل های واقعی خودشون مدل سازی شدن و حتی هندلینگ و صدای هر ماشین هم شبیه سازی شده و مخصوص به خودش هست.
راستی بوکس شاتی که در پست اول هست مربوط به بازی motor storm میشه نه Forza
تصحیحش کردم ;)
دست شما درد نکند؛ بنده فقط بازی GTA را چون بازی می کنم و از Forza زیاد اطلاعات ندارم؛یکمی سوتی دادم!
خوب شما می توانید اون نظر سنجی رو عوض کنین وبه جای NeedFor Speed بنویسین Grand Turismo؟
شما میتوانید تمامی کلمات Need For Speedرا یه gran turismo تبدیل کنید؟
در ضمن به آخر سئال نظر سنجی کلمه ی (هست؟)رو اضافه کنید.
سیمولیتور چیه؟:31:نقل قول:
دانوش جان اولا خواهشا پست پشت سر هم نده .
ببین فاصله ی زمانی بین پست هات چقدره :
امروز, 01:46 PM
امروز, 01:48 PM
امروز, 02:10 PM
امروز, 02:12 PM
پس میتونستی ویرایش کنی .
دوما اینکه Simulator یعنی شبیه ساز .
این بازی Forza هم یه شبیه ساز ماشین هست .
راستی ببینم توی این بازی تخریب پذیری ماشین ها وجود داره ؟
بــــــــــله!!
تخریب پذیری وجود داره.
بله تخریب پذیره
ببخشید دیگه ویرایش میکنم
البته هيچ ربطي به چند سال قبل بودنش نداره و بازيها با توجه به گرافيك و ... امتياز ميگيرن و اصلا به امسال و پارسال ربطي نداره /// :8:نقل قول:
آخه عزیز دل شما موقع انتشار بازی رو هم در نظر بگیرید !!!
Most Wanted که 8.5 گرفته میدونی مال چند سال پیش هست ؟
حداقل 2 یا 3 سال پیش !!
تازه اون موقع که سروصدایی کرد . واسه خودش قولی بود
واسه مثال ميتونيد بازي مكس پين ببينيد تو سايت gs امتياز برابر با همين forza يعني 9.2 گرفته كه مال سال 2001 ... :10:
بازي mw درسته كه خيلي خوب بود اما فراموش نكن كه داستان بازي بيشتر از خود بازي اسم در كرد و باعث جذابيت بازي شد چرا كه يه ايده
جديد بود /// :11: