اینم، همون طور که دوستمون گفت:نقل قول:
پرشین گیگ خودشو کشته با این هاست دادنشکد:http://s7.eu.rapidbaz.com/get/2757791/MobyExplorer3.1_Registered_Version_.jar
.
Printable View
اینم، همون طور که دوستمون گفت:نقل قول:
پرشین گیگ خودشو کشته با این هاست دادنشکد:http://s7.eu.rapidbaz.com/get/2757791/MobyExplorer3.1_Registered_Version_.jar
.
دوستان طرز استفاده از این نرم افزار چجوره؟من که نتونستم باهاش کار کنم همش ارور میده نه مخفی میکنه و نه پسورد میزاره؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
متاسفانه اسکرین شات برات نمیتونم بذارم، ولی سعی میکنم کامل توضیح بدم:نقل قول:
بعد از نصب برنامه و ورود به اون از شما پیغامی مبنی بر کسب اجازه از شما میپرسه، در تمامی برنامه به این پیغام جواب Yes بدید.
حالا دو تا فولدر می بینی، یکی c که مربوط به حافظه داخلی گوشیه، و یکی e که مربوط به مموری کارت شماست ( البته اگه داشته باشید)
مثلا اگر بخواهید یک فایل از مموری قفل کنید، مسیر فایلتونو دنبال کنید، مثلا: e:/mssemc/media files/image
حالا روی عکس مورد نظر برید، و از Menu گزینه Protect و سپس Encrypt انتخاب کنید.
حالا یه پسورد دلخواه رو 2 بار وارد کنید و ok کنید ( دقت کنید پسوردتون 6 کاراکتری کمتر نباشه ) ، حالا از شما چندین بار کسب اجازه میشه همرو بله بزنید، بسته به اندازه فایلتون مدت زمان قفل کردن متغییره.
اگر این کارو درست انجام داده باشید، یه علامت " ورود ممنوع" کنار فایلتون باید ببینید.
برای باز کردن همین روالو انجام بدید، فقط به جای Encrypt، اینبار Decrypt انتخاب کنید.
برای مخفی کردن:
از menu باید Properties انتخاب کنید و Hidden چک مارک کنید.
برای قفل کردن فایلهای با حجم بالا، روش Encrypt کردن زیاد معقول نیست، بهتره از منو action و سپس Rename انتخاب کنید، حالا کافیه حرف آخر پسوند فایلو حذف کنی و OK کنی، حالا دیگه این فایل تو گوشی قابل اجرا نیست.
دقت کنید وقتی روی فایل پسورد می ذارید حتی تو کامپیوتر هم قابل خواندن نیست و فقط شما می تونید به حالت اول برگردونید، ولی rename کردن یه کار سادست که هر کسی میتونه بکنه!
نکته:
برای اینکه هر بار مسیر خودتونو معلوم نکنید، مثلا وقتی اینجایید ( e:/mssemc/media files) از منو Edit و سپس Set home dir بزنید، حالا دیگه هر بار برنامه از این محل شروع میشه :27:
البته این برنامه قابلیتهای دیگه ای هم از قبیل فشرده سازی، کپی کردن، ساختن و ویرایش فایلهای متنی: txt و... داره.
موفق باشید ، منتظر سوالات احتمالی شما هستم...
.
با این برنامه میشه فایل های جاوا نسب شده رو گوشی رو
را با بلوتوث ارسال کرد ؟
گوشی من 5300 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه، ولی شما چرا از اکسپلور استفاده نمی کنی؟ هم امکاناتش بیشتره، هم فایلهای نصبی سند میکنه.نقل قول:
این موبی اکسپلورر بیشتر به کار سونی اریکسونا میاد، نوکیا خودش برنامه های قویتری داره. :27:
Banel98 دمت گرم . خیلی ممنون . من یه مدت نبودم پیگیری کنم . شما خیلی خوب به بچه ها کمک کردی . ممنون .
خواهش میکنم :10:نقل قول:
سال عضویت مارو از 87 به 98 تغییر دادیا! :11:
ممنو بابت نرم افزار.
ممنون خوب بود