مصاحبه کولانتونو مربی باشگاه پالرمو در رابطه با بازی امشب
کولانتونو :"ما برای مردم تلاش می کنیم,برای باشگاه و برای خودمان"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"این اولین بار نیست که من در دربی پالرمو - کاتانیا شرکت دارم چون قبلا این بازی را سه فصل قبل وقتی مربی یاشگاه کاتانیا بودم تجربه داشتم. و همچنین من تعداد دفعات زیادی در مقابل کاتانیا بازی کزده ام هم با پروجا و هم با آتالانتا پس قسمت پر اضطراب تمام شده است." روز قبل از دربی اظطراب جایی برای استفانو کولانتونو ندارد و فقط روی سختی بازی تمرکز می کند.و 3فصل نشان داده است که خوب بازی می کند."ما باید برای مردم تلاش کنیم, کسانی که واقعا دلهره دارند و ما خیلی خوشنود نیستیم, برای باشگاه که همچنان ما را تقویت می کند,بنابراین ما باید بهترین بازی خود را ارائه دهیم , وبرای خودمان, چون با باید تلاش کنیم تا امتیاز های خودمان را در جدول افزایش دهیم تا فصل را به خوبی تمام کنیم. این بازی می تواند جایگاه هر دوتیم را بالاتر ببرد و من امیدوارم این بازی تا اندازه ای که ما دلواپس هستیم خوب باشد. این بازی متفاوتی است نسبت به بازی با یوونتوس از لحاظ سختی ولی ما با حرارت یکسانی بازی خواهیم کرد. اگر ما بپنداریم که بازی آسان تری هست چون کاتانیا از یوونتوس ضعیف تر است ما اشتباه بزرگی کرده ایم.در عوض اگر ما با روحیه ای که در مقابل تیم رانیری نشان دادیم بازی کنیم قطعا 3امتیاز را خواهیم گرفت. بعد از برد مقابل ناپلی کاتانیا بسیار مشتاق تر است و بازیکنان خوب زیادی دارد. و بعد مثل همه ی دربی ها این بازی مشکلات زیادی را پنهان کرده است." مربی پالرمو همچنین از زنگا بسیار تمجید کرد و بسیار خوب او را می شناسد چون تا به حال دفعات زیادی در سری آ با یکدیگر بازی داشته اند."من او را یک بار زمانی که در پیزا بودم شرکت دادم ولی این یک چیز عادی است : او در مقابل تیم های بزرگ بهتر بازی می کند مانند اینتر ولی من در مقابل تیم های کوچک تر موفق ترم و پیش بینی همیشه برای آن ها بوده است.به عنوان یک مربی او بسیار خوب آغاز کرد , نتایج بسیار مهمی را به دست آوردحتی در خارج از خانه. متاسفانه در ایتالیا تعصب های بسیاری وجود دارد, ولی او مستحق یک شانس است. بعد از همه او یکی از بهترین دروازه بانان در جهان است."
مصاحبه کولانتونو بعد از برد دلچسب مقابل کاتانیا
کولانتونو:" می دانستم که میکولی تغییر را ایجاد می کند"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"من برای مردم،باشگاه و بازیکنان خوشحال هستم."سه امتیاز و سه ذلیل بری بردن.در پایان دربی مقابل کاتانیا استفانو کولانتونو فقط می توانست راضی باشد."ما در این دربی زحمت زیادی کشیدیم.در نیمه ی اول ما خوب بازی نکردیم و تحت تاثیر حساسیت بازی بودیم و در نیمه ی دوم ما بهتر شدیم.من در نیمه ی دوم میکولی رو به زمین فرستادم چون می دانستم که می تواند ایستادگی کند و بازی را تغییر دهد و او جوکر خودش رو پرتاب کرد و این یک خصوصیت ذاتی و ژنتیکی اوست و حالا ما طعم پیروزی را می چشیم ولی از سه شنبه روی بازی در فلورانس تمرکز می کنیم و می تواند یک بازی خوب مقابل یک تیم قوی باشد و سعی می کنیم بهترین بازیمان را برگزار کنیم.