نه
اینم یه عکس که نقره ای هست و میگن احتمالآ پشت پاریس یا همون پ5 هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که معلومه دوربینش 5 هست ولی هنوز معلوم نیست کاور لنز داره یا نه !!
Printable View
نه
اینم یه عکس که نقره ای هست و میگن احتمالآ پشت پاریس یا همون پ5 هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که معلومه دوربینش 5 هست ولی هنوز معلوم نیست کاور لنز داره یا نه !!
جدا گوشیه شیکیه ! اولین سیمبین کشویی سونی هست ... به نظر میرسه سال خوبی برای سونی باشه ... البته امیدوارم تو رده ی متوسط هم گوشی های جدیدتر و با قیمتهای مناسبی ارائه کنه!
انشالله !!!
ولی چرا زودتر معرفی نمیشه !؟!؟!؟!؟
به نظر من گوشی هایی در رده متوسط رو که قیمت های کمتری نسبت به G900,C902 و یا Xperia داشته باشند رونقل قول:
سونی اریکسون معرفی کرده و فقط باید منتطر ورود این گوشی ها به بازار بود.
مثلا گوشی هایی مانند W980, Z770, T980, W760,Z555 و W350. البته گوشی های دیگه ای هم وجود دارند اما
اونها دیگه خیلی رده پایین هستند.
من فکر نمیکنم تا این گوشی هایی که نام بردم وارد بازار بشند و فروششون رو نکنند گوشی های همرده اینها رو
معرفی کنه. حتی اگر معرفی هم بکنه اونقدر طولش میده تا این گوشی های نامبرده شده خوب فروش کرده باشند.
امسال به نظر میرسه برعکس پارسال که اول گوشی های متوسط و رده پایین رو معرفی کرد و اگه یادت باشه اعصاب هممون رو خورد کرده بود ... و گذاشت نیمه دوم سال سه تا گوشی رده بالا معرفی کرد در حالی که ماهها بود نوکیا داشت سود اساسی از فروش N95 و... میبرد و سامسونگم گوشی های رده بالای زیادی معرفی کرده بود و خوب شدیدا باعث شد رشد سونی نسبت به سال قبلش کم باشه ! ولی امسال برعکس اول گوشی های قدرتمندش رو رو کرده تا جو روانی بازار رو به نفع خودش کنه و احتمالا تو ماههای آینده تو رده متوسط هم گوشی های بیشتری معرفی میکنه ... خود من به شخصه خیلی دلم میخواد یه گوشی واکمن 3 مگا پیکسلی با قیمت مناسب بده بیرون ... w890 اومده که خوب دوربینش اگه فلاش و اوتو فکوس داشت خیلی بهتر بود ( ظاهرش رو خیلی میپسندم + نسخه جدید جاوای سونی A200 روش نصبه (( همین که مثه سری 40 نوکیاست )) + خوشدسته و باطری مناسبیم داره ) خلاصه همه چی رو داره ولی با توجه به نداشتن کاور لنز و مهمتر از اون فلاش و اوتو فکوس و کلا عکسایی که ازش دیدم کیفیت جالبی نداشتن ضمن اینکه به دلیل بدنه ی فلزی و ظاهر شیکی که داره قیمتش ( مثه W880 باید بالا باشه نسبت به امکاناتی که داره ) واسه همین منتظرم تا ایشالا واکمنایه جدیدی رو معرفی کنه ( البته 2 تا واکمن 3 مگ دیگه هم داره یکی W980 یکیم فک کنم W760 بود ...) ایشالا رو دوربین اونا بیشتر کار کرده باشه !نقل قول:
انشالله !!!
ولی چرا زودتر معرفی نمیشه !؟!؟!؟!؟
البته بین گوشی هایی که نام بردی W350 که از رده متوسط پایینتره ! گوشی های سری S , Z , T که اصولا پر فروش نیستن و خریدار های خاص دارن بیشتر تا عام ( این سری ها بیشتر با توجه به شکل و ظاهر خاص و زیباشون فروش میکنن تا امکانات مولتی مدیا ) ... W980 هم که به دلیل داشتن حافظه 8 گیگ و 2 تا ال سی دی و ظاهر زیبا احتمالا از نظر قیمتی بالا خواهد بود و نمیشه جزو رده متوسط محسوبش کرد ... ولی به W760 امیدوارم ... اما همین یک سال گذشته شرکتایی مثه نوکیا و سامسونگ رو گوشی های رده متوسطی مثل 6300 و 5310 و 6500 کلاسیک و 5610 و یا U600 , U700 سود زیادی بردن ... سونی ولی بعد از K750 و W810 نتونست که هنوزم فروش خوبی دارن نتونست تو این رده خیلی مقتدر ظاهر شه ... به هر حال امیدوارم تو رده متوسط هم بتونه امسال گوشی های با دوربین 3 مگ با ظاهر و امکانات مناسبی بزنه و قیمتشم مناسب باشه ( با توجه به اینکه الان دیگه دوربین 3 مگ داره کم کم نرم بازار میشه و الان گوشی هایی مثل5610 دارن 250-300 تومن به فروش میرسن یا مثلا U600 زیر 250 تومنه خوب منطقیه که سونی هم گوشی های بیشتری تو این رنج قیمت با امکانات مناسب بزنه!نقل قول:
به نظر من گوشی هایی در رده متوسط رو که قیمت های کمتری نسبت به G900,C902 و یا Xperia داشته باشند رو
سونی اریکسون معرفی کرده و فقط باید منتطر ورود این گوشی ها به بازار بود.
مثلا گوشی هایی مانند W980, Z770, T980, W760,Z555 و W350. البته گوشی های دیگه ای هم وجود دارند اما
اونها دیگه خیلی رده پایین هستند.
من فکر نمیکنم تا این گوشی هایی که نام بردم وارد بازار بشند و فروششون رو نکنند گوشی های همرده اینها رو
معرفی کنه. حتی اگر معرفی هم بکنه اونقدر طولش میده تا این گوشی های نامبرده شده خوب فروش کرده باشند.
نقل قول:
w980 در نروژ با قیمت 540000 تومن قابل سفارش دادنه. فکر کنم برای ورود اولیه این گوشی با این حافظه و امکاناتی
که داره قیمت مناسبی باشه. چون قراره این قیمت بعد از 3 ای 4 ماه شکسته بشه و حتما به قیمتی زیر 400 تومن
میرسه.
در ضمن دبلیو 980 از گوشی های C702,C902,G900 و Xperia قیمت کمتری داره.
واقعا قیمت دبل980 مناسبه و همون طور که توضیح دادی اونجا فکر کنم 23 در صدمالیات هم دارهنقل قول:
راستی چرا قیمت دبل980 از c702 کمتره عجیبه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
W980 واقعآ گوشی فوقالعادهای هست
همه چیز رو یکجا داره
البته دوربینش زیاد مالی نیست ولی خداییش نمیشه از دیگر امکاناتش گذشت
دبلیو 760 هم گوشی خیلی زیبایی هست (حتمآ ریویووش رو تو GSMArena بخونید) نسبتآ هم کامل هست
در کل تاپیک تاپیک پاریس هست
ایشالله که بزوردی معرفی بشه
نقل قول:
فکر کنم به همون دلیل که K850 در حال حاضر در نروژ حدود 40 هزار تومن گرونتر از P1i است این هم به همون صورته.
کلا گوشی های سری C که قدیم K بودند گرونتر از گوشی های همرده خودشون در سری های دیگه هستند.
در ضمن مالیات در نروژ 27 درصد و در سوئد 25 درصده. البته مالیات خرید اجناس اکترونیکی. :20:
نقل قول:
FM transmitter منو کشته. یعنی میشه موزیک و رادیو رو از طریق خود گوشی و بدون استفاده از هیچ کابل و وسیله
جانبی بر روی موج FM فرستاد و از طریق رادیو و یا ضبط صوت هایی با باندهای دوبس دوبس موزیک گوش داد.:8:
اینم بخاطر Parsi
راستی کسی خبر داره پی5 هم FM transmitter داره یا نه؟ اگر داشت خیلی خوب میشد.