دوست عزیز آپلودش کردم و وقتی میخوام فایلی رو آپلود کنم ارور cant upload میده ...
Printable View
دوست عزیز آپلودش کردم و وقتی میخوام فایلی رو آپلود کنم ارور cant upload میده ...
روی هاست های معمولی جواب نمیده ، هاستینگ ها میان پورتی که این اسکریپت ها باهاش کار میکنن رو میبندن ، میگن چون سرور رو زیاد مشغول میکنه . ولی از یه نفر که هاست وارز میفروخت پرسیدم ، گفت روی هاست وارز میشه . سایت freedl.ir هم یه اسکریپت شبیه به این واسه راپیدشر داره ، از صاحبش پرسیدم ، میگفت سرور اجاره کردم . شما هم یا باید وارز بگیری یا سرور .
نقل قول:تو اینجا :نقل قول:
کد:http://nima.aokhost.com/
امتحان کردم همچین اروری میده البته رو لوکال جواب میده ولی فکر نکنم مشکل از port باشه آخه من رو هاست win مشابه اینو که با asp.net نوشته بودم تست کردم جواب دادکد:Warning: copy() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: URL file-access is disabled in the server configuration in /www/aokhost.com/n/i/m/nima/htdocs/upload.php on line 7
Warning: copy(source-iran.qsh.eu/files/Apress_Expert_SQL_Server_2005_Development.rar) []function.copy[/URL]]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /www/aokhost.com/n/i/m/nima/htdocs/upload.php on line 7
Cant Download
همین رو روی win با php تست میکنم خبرش رو میدم ...
نقل قول:
خیلی ممنون میشم دوست عزیز ...
خبري نشد؟؟
من هم به جمع خواهان ها ي اين روش پيوستم
یادمه همون کار میکرد php یه
اگه Asp.net میخواین من دارم
نیما اون پاک شده!
منم میخوام
روش استفاده اش را دقيقا توضيح بدهيد
به سايت روي هاستم كه تداخل ندارد؟
بذار تو انباریم بگردم ببینم پیداش میکنم یا نهنقل قول:
نیما اون پاک شده!
منم میخوام
فقط آپلود کنید ! نه مشکلی ایجاد نمیکنه ( البته اگه درست کار کنه هیچ کاری لازم نداره )نقل قول:
روش استفاده اش را دقيقا توضيح بدهيد
به سايت روي هاستم كه تداخل ندارد؟
نقل قول:
اون که کار نکرد ..
من هر کاریش کردم نتونستم حتی 1 لینک رو grab کنم ..