مثلا سورس یکی از این برنامه ها (البته به زبان vb باشه)، و یا اطلاعات کاملی درباره فرمت pdf (نحوه ذخیره سازی و ...)
اگه خودم وقت داشتم، میگشتم.
Printable View
مثلا سورس یکی از این برنامه ها (البته به زبان vb باشه)، و یا اطلاعات کاملی درباره فرمت pdf (نحوه ذخیره سازی و ...)
اگه خودم وقت داشتم، میگشتم.
سلام
برنامه جالبیه
ولی من هنگامی که لینک رو دانلود میکنم
بصورت یه کد پی اج پی در میاد ب حجم 35 کیلو بایت مشکل از کجاست ؟
امير جان مشكل نداره. من دوباره هم تست كردم و كامل دانلود شد.شما با چي دانلود ميكنين؟نقل قول:
من pdf 2 word رو از اینترنت دانلود کردم تو متن فارسی هم مشکلی نداشت.
واقعا !!!نقل قول:
همه حروف رو بدون مشکل تبدیل کرد؟
سلامنقل قول:
علی هستم :31:
با اینترنت دانلود اسیلکتور
دانلود کردم
یه فایل pdf با اکروبات باز کن، بعد از منوی فایل Documents Properties انتخاب کن، حالا برو به قسمت فونتها، اگه جلوی Encoding: Ansi نوشته باشه، با همون کپی کردن تو ورد ( یا نت پد) میشه این فایلو به متن تبدیل کرد ولی اگه جلوی Encoding نوشته باشه Built-in یا custom، وقتی تو ورد past میکنی، چرخنگ قورباغه نشون میده :41:( منظورم اون فونتهایی که جلوشون نوشته embedded subset )نقل قول:
حالا با تمام این تفاسیر، فایلی که میگی درست تبدیل شده از کدوم نوع بوده؟ ( Ansi یا چیز دیگه):46:
اگر Encoding: Ansi نبوده، برنامتو برای ماهم آپ کن (من خودم با هیچ کدوم از این pdf 2 word ها جواب نگرفتم)
توضیحات جالبی بود. نمیدونستم.نقل قول:
اون برنامه رو ریمو کرد
لینک سالم بود
ببخشید مشکل از برنامه من بود
دستتون درد نکنه
یه فایل ساختم کلی حال کردم !
من یه کتاب رو باهاش تبدیل کردم، ولی مثل اینکه با حرف "ه" مشکل داره. یعنی نشون نمیده.
برا بقیه هم همینجوره؟ یا ایراد از اون کتابه. آخه من کل حروف ه اون کتاب رو replace کردم، ولی درست نشد.