اوه....
اصلا" حواسم نبود!
حالا دانلودش میکنم ببینم چطوریه
Printable View
اوه....
اصلا" حواسم نبود!
حالا دانلودش میکنم ببینم چطوریه
با سلام
دوستان اين برنامه مشكلي با سايت هايي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نداره ،چون من وقتي مي خوام فايلي رو با DAP از اين سايت دانلود كنم با مشكل مواجه مي شوم.
/*يا حق*/
از این سایت بدون اکانت پولی نمی تونی نه تنها با dap بلکه با IDM یا هر دانلود منیجر دیگه ای دانلود کنی.
نقل قول:اول سلامنقل قول:
این آخرین ورژن IDM هست ( 5.12 )که کرکش هم سالمه یعنی بعد از کرک کردن از کار نمیفته !!!!!! منوی فارسیم داره !!!!!! ( من که خودم از هرچیزی که منوی فارسی داشته باشه بدم میاد شما رو نمیدونم :31:)
یکی از قابلیت های جدید این ورژن قابلیت گراب کردن فایل های flv یاهمون ویدئو هایی که سایت هایی مثل یوتوب و .... فقط اجازه دیدن آنلاینشو میدن هست یعنی چی یعنی اینکه با این برنامه میتونین راحت دانلودشون کنید !!!!!!
درباره مقدار افزایش سرعت هم باید بگم تو بهترین حالت تا 5 برابر افزایش سرعت دانلود میتونین داشته باشید که بستگی به کیفیت خطوط و تنظیمات خود برنامه داره !
یکی دیگه از مزیتای این برنامه سازگاری کامل با تمامی پروتکل هایHTTPS و http و ftp هست بعلاوه سازگاری کامل با تمامی مرورگر های وب !!!!!!!! و پیش نمایش از فایل های فشرده موقع دانلود کردن !!! و و و و و .....
ویستا ساپورت هم هست !!!!!
از DAP هم 100 درصد سرتره !!!!
امیدوارم دوستان جواب سوالاتشونو گرفته باشن :11:
یا علی !
دستتون درد نکنه
مرسی